HANGAR PARTY > Hangar Party

Nowy samolocik

<< < (2/3) > >>

Qna:
Jak dla mnie to dopiero skorupa z silnikami...  na "wypasione bebeszki" T-50  pewnie jeszcze  trochę poczeka...  Szkoda, że nie skopiowali Yf-23 przyfocił bym takiego futurystycznego kształta :D

deoc:

--- Cytat: Qna w Styczeń 29, 2010, 06:09:18 pm ---Zdjęcia zdjęciami... ciekawe jak to to lata i co faktycznie potrafi :D możne obaczym na następnym MAKS-ie :)

--- Koniec cytatu ---
juz jestem - wczoraj toto oblatywalem chwile... powiem Wam, ze porównujac do naszych 16tek to jest wypas... w powietrzu wszelkie manewry moga byc wykonane znacznie szybciej, sam lot - wiem, ze to prototyp ale spokojnie 1,5Macha cisnalem tym nad Syberia. Mialem male problemy z obsluga, bo od czasu Su-22 niczym rojsyjsko "jezycznym" nie latalem.
F-22 to to nie jest, ale najblizej nam do tego - rozmawialem wieczorem jeszcze z gen Nikołaje Makarowem i jest szansa, ze bedziemy mieli wejsciowki na podmoskiewskie lotnisko w Andreapolu a tam jest szansa przyfocic bestie ;)
No ale wszystko to jest tajne i jak cos to nic nie wiecie...

Slavcio:
deoc - no prawie masz rację, poza skorupą to reszta bebechów z SU-27, ale proszę nie pij już więcej ;-)

antrez:
No to następny wypad do Rosji będzie troszkę bardziej na wschód niż Moskwa, ale co tam, nas nie dogoniat :):)

hlynur:

--- Cytat: antrez w Styczeń 30, 2010, 02:53:23 pm ---No to następny wypad do Rosji będzie troszkę bardziej na wschód niż Moskwa, ale co tam, nas nie dogoniat :):)

--- Koniec cytatu ---

Te cwaniak..... dalej za Moskwę to sobie sam jedź......... Dalej to białe niedźwiedzie i widzę że nie jechałeś rosyjskim gazikiem....... :'(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej