ZDJĘCIA INNE > Pozostałe

Venezuela en miniatura + bonus

<< < (2/3) > >>

brovarsky:

--- Cytat: Valush w Marzec 27, 2012, 10:02:14 am ---z tym wykonaniem to bym tak w euforie nie popadał - niedoróbki, niedokładnie, jak już ktoś wspomniał ostre przejścia, troszke brak zrozumienia praw optyki - ale widoczki ladne ;)

--- Koniec cytatu ---
niedoróbki? niedokładnie? to ja chyba muszę sobie dioptrie podregulować, bo nie zauważam  ;D

Złoty:
Hola hola, bez spinek:) Obróbka prościutkim programem, nie oglądałem pod lupą :)
Pierwsza moja próbka, miało się podobać na zasadzie gumy do żucia dla oka i wydaje mi się, że troszeczkę  jednak wkręca.
:)

Robteek:
Złoty, co do widoków to zazdroszczę wycieczki.
Co do efektu, to jeśli mogę wyrazić swoje zdanie, w tym przypadku w ogóle mi to nie leży.
Myślę, że przy pejzażach nie zbyt właściwym jest stosowanie tego efektu.
No ale może się mylę .

nurek:
Może nie będę tak radykalny jak Robert, ale po całym secie z makietami  czuję się zmęczony. Rozumiem, że to eksperyment i zabawa. Myślę, że jedno, max dwa zdjęcia w serii mogą być, jako swoista wisienka na torcie.
Nb. na FB Bbazy w Łasku jest fajne zdjęcie "makiety" bazy.

kichu:
co Wy sie tak szybko meczycie :) ja rozumiem, jakbysmy mieli tu zalew tysiaca zdjec tilt+shift... a mamy raptem kilka...
to tak czepiac sie szczegolu... natomiast co do ogolu to z tiltem shiftem tak samo jak z fishem - od czasu do czasu - jako
wisienka na torcie fajnie... jak za duzo i za czesto to sie znudzi i opatrzy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej