ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Classic
kwiecin:
ooo właśnie - za Kichem w 100% :)
mi też raczej by się nie chciało, ale z drugiej strony to ten statecznik nic nie wnosi, a mnie osobiście rozprasza.
Fota jest piękna, podoba mi się i kadr i klimtex. Bez statecznika będzie jeszcze ładniejsza. Ale z tyż będzie good :)
hesja:
zawsze mozna sie zadyskutowac co komu przeszkadza
a to zalezy od tego co autor chcial pokazac
gdyby to byla moja fota to zalezaloby mi na linii silnikow
a tąwg mnie zaburza ten statecznik drugiego samolota
i to bardziej niz drzewa anteny i inne takie :)
Nowiutki:
--- Cytat: kichu w Marzec 26, 2012, 04:11:42 pm ---ja to widze tak, ze widz ogladajacy Twoje zdjecie bedzie mial gdzies czy one tam byly czy nie - a jak je usuniesz a nic nie powiesz - to nawet nie bedzie mial o tym pojecia
--- Koniec cytatu ---
Jest spora grupa osób która doskonale zna uwarunkowania miejsca w którym było zrobione to zdjęcie i wie co jest w tle :)
kichu:
--- Cytat: Nowiutki w Marzec 27, 2012, 09:28:26 am ---Jest spora grupa osób która doskonale zna uwarunkowania miejsca w którym było zrobione to zdjęcie i wie co jest w tle :)
--- Koniec cytatu ---
ok, ale co z tego ? :) widzisz siebie w roli serwujacego argument np. w stylu "Twoja fota jest do dupy bo wystemplowales dźwig w tle ?" :)
nie uprawiamy fotografii dokumentalnej
Nowiutki:
--- Cytat: kichu w Marzec 27, 2012, 09:34:02 am ---
ok, ale co z tego ? :) widzisz siebie w roli serwujacego argument np. w stylu "Twoja fota jest do dupy bo wystemplowales dźwig w tle ?" :)
nie uprawiamy fotografii dokumentalnej
--- Koniec cytatu ---
Odniosłem się tylko do tego że ludzie mają pojęcie. Nie serwuję argumentu że zdjęcie jest do dupy przez brak prawdziwego tła;p, wręcz wcale nie wypowiedziałem się w sprawie samego zdjęcia ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej