IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2012
EPMM 2.06.2012
zibimasow:
--- Cytat: kifcio w Czerwiec 02, 2012, 08:00:56 pm ---
nie wiedząc że za godzinę jest powtórka programu
--- Koniec cytatu ---
No to ładna wtopa....a myślałem że to już koniec i już zaczynam żałować, że poszedłem z lotniska :(
Krispol stałeś może w korku przed Garwolinem?? wypadek jakiś był czy coś, ale my objazdem pojechaliśmy :P ???
krispol:
--- Cytat: Zibi w Czerwiec 02, 2012, 08:07:21 pm ---
--- Cytat: kifcio w Czerwiec 02, 2012, 08:00:56 pm ---
nie wiedząc że za godzinę jest powtórka programu
--- Koniec cytatu ---
No to ładna wtopa....a myślałem że to już koniec i już zaczynam żałować, że poszedłem z lotniska :(
Krispol stałeś może w korku przed Garwolinem?? wypadek jakiś był czy coś, ale my objazdem pojechaliśmy :P ???
--- Koniec cytatu ---
Stałem...poł/h w Garwolinie i 40 minut przez Mińsk i 20 minut z buta od samochodu na miejscówkę...ajjj ja głupi,głupi :)
zibimasow:
A my już dojeżdżaliśmy do korka ale w ostatniej chwili pojechaliśmy w prawo za jakimś samochodem, objechaliśmy ten cały korek jadąc przez jakieś wsie i wyjechaliśmy przed obwodnicą Garwolina, samochód udało się zostawić na terenie lotniska, a na PPSie byliśmy 11.10 :P
krispol:
--- Cytat: Zibi w Czerwiec 02, 2012, 08:21:23 pm ---A my już dojeżdżaliśmy do korka ale w ostatniej chwili pojechaliśmy w prawo za jakimś samochodem, objechaliśmy ten cały korek jadąc przez jakieś wsie i wyjechaliśmy przed obwodnicą Garwolina, samochód udało się zostawić na terenie lotniska, a na PPSie byliśmy 11.10 :P
--- Koniec cytatu ---
Mógłbyś sobie darować :)
Mariusch:
Nie ma mnie na liście a byłem. Rozglądałem się za kimś z emblematem SPFL i nie bardzo mogłem Was namierzyć. Zresztą jak były loty to już mój wzrok wędrował gdzie indziej. Z twarzy na żywo nie bardzo kojarzę SPFL-owców, a tych których mógłbym zidentyfikować (kifcio) raczej nie widziałem.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej