ZDJĘCIA LOTNICZE > Video / Fotocast

The Best of 2011 by Rzepka

<< < (3/3)

OM:
A ja bym nie skracała, dla mnie długość jest ok, muzyka też bardzo fajnie dobrana, i podobało mi się(choć może to wyda się dziwne), że...przy przejściach między segmentami "lotnictwo wojskowe/cywilne/pokazy" nie było żadnych napisów, lecz "fade out", ciemno wszędzie, głucho wszędzie, zmiana muzyki i wchodzimy w nowy sektor-fajne, a "zegar" odliczający czas wstecz-bardzo, bardzo fajny pomysł.Ogólnie wg mnie bardzo dobrze rozwiązane przejścia między sektorami tematycznymi...o ile można to nazwać sektorami tematycznymi, bo moim zdaniem jest to misz-masz tematyczny, i właśnie dlatego mi się dodatkowo podoba:)
Z minusów, to też przyłączam się do jakości. Oglądane w HD, jakość niektórych zdjęć trochę kuleje. A drugie "ale" to między 0:59-1:12 i 3:00-3:22 coś moim zdaniem jest nie tak z synchronizacją(może nawet nie z synchronizacją, ale przejścia mi nie leżą) i przez to dynamika siada, przy 3:00-3:22 razi najbardziej.

Ogólnie, dla mnie bomba, podoba się bardzo ;)

Rzepka:
Dziękować baaardzo nie sądziłem że aż tak się spodoba :P
Co momentu 3:00-3:22 specjalnie dokonałem tego spowolnienia bo jak już większość zauważyła film jest dość dynamiczny i chciałem trochę zwolnić/uspokoić, gdyby dalej szło tempem muzy to więcej fotek by trzeba było a ja ich po prostu już nie mam  ;D Co do jakości to niestety większość jest z zestawu D200 + 70-300 a jak wiemy nie jest to zestaw z najwyższej półki a fotograf też swoje zrąbał więc jest jak jest  ;D :)

A gdyby chcieć dzielić film na części to w części 1 prawie same śmigłowe, 2 część to jety a 3 część too... mix :P
Dobranie muzyki to chyba z miesiąc mi zajęło :P ale w końcu coś się znalazło (nie bez pomocy) :)

Jeszcze raz dzięki!  ;)

JIMIX:
Baaaardzo na tak muzycznie, ale Burns za szybki w wiekszosci IMHO ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej