ZDJĘCIA INNE > Reportaż

O dwóch takich, co ...

<< < (3/4) > >>

JIMIX:

--- Cytat: wilk w Marzec 05, 2012, 08:57:29 pm ---Podobać się - oba
jeden to E30, nie widzę tyłu, ale to chyba 325Ci
drugi to E46, 330Ci :P

--- Koniec cytatu ---

Ja tam sie nie znam, ale uwazam "beemer'a" 330 (to chyba lata 2003-2004 gdzies, pewnie sie myle) za jedno z najpiekniej narysowanych aut ever. Znawca marki nie jestem, ale ten wlasnie model, szczegolnie wlasnie sportowe coupe kojarzy mi sie z najlepsza tradycja tej firmy w tamacie stylistyki nadwozia. Jest to piekne, spojne stylistycznie, zwarte, bardzo dynamiczne ale tez eleganckie nadwozie, a co najwazniejsze - o ponadczasowej urodzie. W pozniejszym okresie BMW bardzo stracily w temacie stylistyki IMHO, ale ostatnie modele sa juz mile dla oka. Tak czy inaczej, 330-tki takie jak na zdjeciach, auta 10-letnie, a zaloze sie, ze beda wzbudzaly zachwyt jeszcze baaaardzo dlugo. A ze sam rozgladam sie za podobnym (ostatnio mialem okazje obejrzec wersje z przepiekna czerwona skora wewnatrz) tym bardziej milo mi jest zawiesic wzrok na "dyzkowej" bejcy  ;)

Jamal:
Z zestawu podoba mi się 1. Można by ciut szerzej, do panoramy i wychlastać cień z pierwszego planu.

Na reszcie nie leży mi do końca obróbka, rozumiem zamysł, ale jestem na nie. Poza tym miałeś czas żeby się przyłożyć, a na w miarę fajnej 2 jakieś rumowisko po lewej.

Amon:
A ja się zastanawiam nad tą obróbką i zastanawiam... i sam jeszcze nie wiem :).

Spad:
Amon, nie spiesz się. Przemyśl sprawę gruntownie ;D

kifcio:

--- Cytat: Jamal w Marzec 07, 2012, 07:45:41 pm ---Z zestawu podoba mi się 1. Można by ciut szerzej, do panoramy i wychlastać cień z pierwszego planu.

Na reszcie nie leży mi do końca obróbka, rozumiem zamysł, ale jestem na nie. Poza tym miałeś czas żeby się przyłożyć, a na w miarę fajnej 2 jakieś rumowisko po lewej.

--- Koniec cytatu ---
Jamal, sie nie zgadzam do końca bo
1. czasu to w ogóle nie było bo tak prawie juz po ciemnicy wszytsko focone oprócz względnie oświetlonej jedynki
2. rumowisko to sterta budowalnych śmieci, które w sumie przypadkiem weszły w kadr, a stemplowac mi sie ich nie chciało - racja po Twojej stronie
3. obróbka, hmm, zanim foty zostały zrobione to juz wiedziałem że w ta strone będę szedl z suwakami, a uważam że "zwykłe potraktowanie"sprawy, przynajmniej w przypadku rekina, i robienie "ładnych zdjęć" mija się IMO z celem

ale dziękuje za komenty

--- Cytat: Spad w Marzec 08, 2012, 07:58:56 am ---Amon, nie spiesz się. Przemyśl sprawę gruntownie ;D

--- Koniec cytatu ---
no może mu chwile zając, bo chyba walczy z kupa wilka ;D 8) :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej