LANS > Lans

Range Rover Evoque- polska premiera

<< < (2/4) > >>

LuCaS:
Marco, a od kiedy Evoque jest konkurencją dla Toyoty? I którego modelu? :)

Jak to było kiedyś w pewnej piosence "Różne są gusta, różne są gusta, jeden bierze w rękę, drugi w d..ę, trzeci w usta"

Ja ju nie mogę się doczekać kiedy bedę mógł filmować Nikonem i ostrymi Nikkorami! Naprawdę ;D

Marco:
hmmm,ma klilku konkurentów,m/n te Jeep Rubicon and Toyota FJ Cruiser Off-Road in Hawaii

a tak prawdemówiąć ,to po wyprawach po Rumuni to ani jeden z pod znaku Rovera nie wrócił bezawaryjnie  :o

LuCaS:
W żadnym wypadku- w FJ jedyny silnik to 4 litrowy V6 benzyna, a Rubicon jest auterm terenowym. Evoque to mały dupowóz do miasta i ewentualnie na szutrową drogę- ale jednak drogę.
Co do awaryjności to się nie wypowiadam, mam do czynienia z offroadem od 6 lat, dużo słyszałem, dużo widziałem... za mało jednak żeby wdawać się w dyskusje, jednak gdybym miał kupić sobie auto w tej chwili do byłby to LR Discovery I 300TDI  ;)

LuCaS:
... kontynuacja naszej przygody z tym samochodem, tym razem w końcu na asfalcie...

sfw:

--- Cytat: Marco w Marzec 05, 2012, 07:25:04 pm --- Jeep Rubicon and Toyota FJ Cruiser Off-Road in Hawaii

--- Koniec cytatu ---
::) Jakaś cienka ta Toyota, były dwie i jedna się zawiesiła tam gdzie Jeepy wjechały bez problemu a druga musiała być na wentce wciągana  :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej