LANS > Lans

airplane-pictures.net zmasowany atak spfl.

<< < (3/11) > >>

hesja:
u mnie to bylo "skomplikowane" i decyzja wiazala sie z szeregiem innych akcji.
AP znam od 2008 roku... (nawet u nas na forum linkowalem czasem fotejros) Już w 2009 chciałem się przyłączyć ale... wtedy miałem plana na zrobienie takiego portalu samemu.
Już kiedyś była o tym dyskusja u nas na forum...

Na chwilę obecną pomysł leży na półce pt.: "zrobić przy odrobinie wolnego czasu i sporym przypływie pieniedzy"
po to też wykupiłem kiedys domenę www.air-art.pl

Co mnie skłoniło by zaatakować akurat teraz do AP?
Namowy mojego jednego czeskiego kumpla, profil AP zgodny z moją wizją, troche załamka z tym co się obecnie dzieje na naszych portalach foto (plfoto/onephoto/obiektywni) - w sensie po mojemu niewiele sie dzieje :(
Chec pokazania fotek poza spfl i portalami gdzie hesje "znają" (troche jest mi zatem nie na reke ze nurek "wypaplał" wiec... musze poszukac teraz portalu dosc znanego na ktorym nikogo z nas nie ma (glownie nurka! hihi) zeby sie tam pokazac...
Niechec wlazenia MarSowi na airfighters : ))))
i... jeszcze takie tam różne

nurek:
 :-[ nie wiedziałem że to tajne, nawet ksywa się zgadzała :-[
To już druga moja wpada z królem. Pójdę na szafot a chciałem dobrze. Zostają scramble.

MarS:

--- Cytat: hesja w Luty 27, 2012, 03:00:44 pm ---Niechec wlazenia MarSowi na airfighters : ))))

--- Koniec cytatu ---
airfightersi to się teraz trochę kupa zrobiła :(
kiedyś były tam fajne zdjęcia bo raz prezentują tam tylko lotnictwo wojskowa a dwa były w przewadze napradę dobre foty z klimatem, choć zawsze były ograniczenia [ poziomy horyzont, nie za dużo PS i takie tam, ale nie czepiali sie kadrowania - tzn nie musiało byc centralnie i jak fota był ciemna ale z klimatem]
Teraz kiedy serwis się rozrósł to jest codziennie coraz wiecej fot, niestety coraz gorszych, albo typowa spotterka, i nawet jak się w ciągu dnia pokaże parę niezłych zdjeć lub 2-3 bardzo dobre ..... ale pokażą się one na 3-4 stronie to na TOP 24 szans za wielkich nie ma bo wiekszosci nie chce się tam doklikać
Teraz w dziale best of the best "member favorites" jest dużo świetnych prac -  w większosci są to "starsze" foty - jednak "codzienność' jest nie za ciekawa

hesja:

--- Cytat: nurek w Luty 27, 2012, 03:15:20 pm --- :-[ nie wiedziałem że to tajne, nawet ksywa się zgadzała :-[
To już druga moja wpada z królem. Pójdę na szafot a chciałem dobrze. Zostają scramble.

--- Koniec cytatu ---

nuras - tu nie chodzi o TAJNE
tylko czasem chce sie byc "inkoguto" gdzies
ot po prostu tak - tam gdzie na hasło "hesja" nie słyszy się: "łobooooże, znowu kurwa on"
a gdzie ludziowie słyszą o hesji po raz pierwszy

rozumisz? :)

nurek:

--- Cytat: hesja w Luty 27, 2012, 03:25:19 pm ---
--- Cytat: nurek w Luty 27, 2012, 03:15:20 pm --- :-[ nie wiedziałem że to tajne, nawet ksywa się zgadzała :-[

--- Koniec cytatu ---

nuras - tu nie chodzi o TAJNE
tylko czasem chce sie byc "inkoguto" gdzies
ot po prostu tak - tam gdzie na hasło "hesja" nie słyszy się: "łobooooże, znowu kurwa on"
a gdzie ludziowie słyszą o hesji po raz pierwszy

rozumisz? :)

--- Koniec cytatu ---
Rozumim :) ale taka jest cena sławy.
Sądząc po tym co jest napisane pod Harierem nie byłeś incognito ani przez sekundę.
Trzeba było nazwac profil Sławek K. i wrzucić foty które nie są bardzo znane. Ale i tak sprawa by sięrypła, bo twoje foty są specyficzne i widać, że to ty na kilometr.
Dobra idę do roboty i się nie odzywam już.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej