SPRAWY SPFL - FORUM OTWARTE > Dział kandydacki
Czy aplikować?
Skibek:
No ja nie wiem... Się też zastanawiam się... Musiałbym podanie napisać w yidish, a ostatnio maszynę do pisania mi straż miejska skonfoskowała z samochodu (bo zobaczyli na niej napis "Laden", a to niemiecka maszyna była).
Tak czy siak pozastanawiam się jeszcze, powybieram zdjęcia (chociaż mój skromny dorobek póki co pozwala mi na kandydowanie co najwyżej do tragaża na Axapl) :o
Hevenu Shalom Aleihem! Shalom Lehawot moi drodzy!
Amon:
Oj skromniś Skibek :). Fama o Tobie dotarła do Warszawy już dawno temu... więc nie skromnisiuj tylko gotuj 20 zdjęć ;P.
Skibek:
--- Cytat: Amon w Sierpień 04, 2010, 09:47:25 pm ---Oj skromniś Skibek :). Fama o Tobie dotarła do Warszawy już dawno temu... więc nie skromnisiuj tylko gotuj 20 zdjęć ;P.
--- Koniec cytatu ---
Gdzie? Do WaszRawy? A gdzie to jest? Gdzieś między wschodnim a zachodnim brzegiem Jordanu (patrząc po stronie, gdzie nie ma wody)? Fama? to taka margalina?
No właśnie szukam gdzie ja dysk położyłem ze zdjęciami.
hesja:
KaBoom :)
Ty i tak z nami Jestes wiec sie nie wydurniaj hihi
dawaj co na pozarcie
wracamy w poniedzialek - licze na Twoje foteczki - poprzegladaj i wybierz te dobrze ocenione - czyli prawie wszystkie :)
Zostaniesz przodownikiem plockiej choragwi (banera) hihi
Skibek:
--- Cytat: hesja w Sierpień 04, 2010, 11:13:06 pm ---Zostaniesz przodownikiem plockiej choragwi (banera) hihi
--- Koniec cytatu ---
K-boom!
Hjehje, a Wy wciąż pamiętacie tą plandekę z Płocka ;)
Okej, poszukam jakiś fajnych fotek, którymi się jeszcze nie chwaliłem ;)
Dzięki za motywację Jenerale!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej