FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie
31.01.2010 Warsztaty z obróbki zdjęć lotniczych
kichu:
--- Cytat: JIMIX w Styczeń 28, 2010, 07:19:01 pm ---Kichu, mam Color Efex Pro 3.0 Complete na PS - może być?
--- Koniec cytatu ---
Nie nie, musi byc CNX z Efexem. Czesc zdjec mam tak obrobionych i jesli mam pokazac co i jak to w zwiazku z tym, ze wszystkie kroki obrobki zapisane sa w NEFie, to do jego otwarcia i odtworzenia potrzebuje Efexa z NX-em. Ale nie ma problema pojedziemy z mojego
laptopa, profilaktycznie wezme instalki trial obu jakby sie okazalo, ze laptop nie daje rady. Szczerze mowiac poza ogladaniem zdjec
i pisaniem roznych wordow do niczego innego go nie uzywalem :)
Slavio Color Efex do plugin/pakiet filtro pod Capture NX jak i Photoshopa autorstwa nik software :) Obok standardowych suwaczkow
jedno z moich podstawowych o ile nie podstawowe narzedzie uzywane do obrobki fot wszelakich.
Slavcio:
--- Cytat: JIMIX w Styczeń 28, 2010, 08:54:28 pm ---Kurna, cała gęba mnie tak nasuwa, że ja cie... Mam też CNX on board jakby co, Kichu.
--- Koniec cytatu ---
Jedne co będzie pewne - to że nie będziesz kłapał dziobem a i ryła nie umoczysz ;-)
hesja:
kilka pytan:
1. Czy bedziemy dzialac na NX czy PS?? Szkolenai z NX bywaly i pytanko - wielu z Was tego uzywa?
2. To cos o czym piszecie to dobre jest? Nie znam sie wcale i pierwsze slysze (chyba jak Slavcio)
chodzi mi o to by znowu nie zrobic szkolenia z programow, ktorych malo kto uzywa albo sa jakies drogie a nie skupimy sie na poczciwym PS ktorego uzywaja chyba wszyscy - owszem jako ciekawostka tak... (IMHO)
3. Jimix... Co sie tak naprawde stalo z Twoja maska?? Reczna robota czy po prostu poslizgnales sie na mydle? :)
dawaj fote - lookne czy moja wrazliwosc da rade Cie przywiezc do siedziby :D
Joa:
Ano właśnie... o punkt 2 tez miałam zapytać, ale nie chciałam wyjść na głupią :P
Slavcio:
--- Cytat: Joa w Styczeń 28, 2010, 10:21:11 pm ---Ano właśnie... o punkt 2 tez miałam zapytać, ale nie chciałam wyjść na głupią :P
--- Koniec cytatu ---
No widzisz, ja nie miałem oporów ;-) Jakieś dodatki lewe do PS'a ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej