ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

Okęciowe pstryki

<< < (2/4) > >>

kurczak:
2 ma za mało przestrzeni, statecznik wygląda tak jakby go coś "wciągało" od góry.
Wieża wyrasta prosto z kabiny, sorry chłopaki,  nie widzę w tej fotce nic, co mogło by ją w jakichś sposób wyróżnić .

Do mnie bardziej przemawia 4, gdyby z lewej i u góry było więcej przestrzeni to byłoby już fajnie.

kifcio:
Tak jak napisał mirroo, focenie na Okęciu jest ciężkie, czasami warunki pogodowe pomagają robiąc fajne tło dla fot. Tutaj raczej pogoda nie pomogła. A z tego setu najbardziej podchodzi mi 3, ale bez trawy na dole ;) .

hesja:
a czemu focenie na Okeciu jest "ciężkie"?
bywałem nie raz i jakoś nadal nie wiem czemu ciężkie...

że nudne to się zgodzę :)
ale i miejscowki sąsuper i maszyn sporo sie kreci i jest jak je podejsc

Dyziek:
Chłopie ty z Mińska na pasażery śmigasz:) - źle się dzieje ;)
Już poważniej to uwagi podobne do hesjowatego, daj im więcej przestrzeni do latania :)

kifcio:
No właśnie dlatego że nudne i po kliku fotach ciężko jest coś "świeżego" pokazać. No i jak pogoda nie zagra, to szaro,buro i ciemno na fotach, .

A co do miejscówek, no ok, są i to dużo (czasami to bym chciał takie górki mieć na EPMM;)) ale z niektórych cięzko jakiś ładny kadr ustrzelić.

Dyziek, z drugiej strony to ile można mieć tych samych kadrów pod płotem EPMM, a tak to przynajmniej do McDonalda sobie zajedziesz ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej