ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Na rozgrzewkę: SXM
nurek:
--- Cytat: JIMIX w Luty 18, 2012, 08:35:55 pm ---Otoz jedna z najwiekszych turystycznych atrakcji jest ustawianie sie wzdluz biegnacej rownolegle do tej malej plazy drogi asfaltowej w momencie gdy na start oczekuje jakis pasazer. Podmuch z silnikow w momencie startu doslownie powala ludzi na piach i wszyscy sie swietnie bawia.
--- Koniec cytatu ---
Po co St Marten. W wersji budżetowej proponuję stanąć za An 2 na mocy startowej. Lot gwarantowany. Wypróbowane z autopsji :-)
hesja:
--- Cytat: JIMIX w Luty 18, 2012, 10:07:49 pm ---O, no wlasnie, tez to moi znajomi mieli na fotach! :D
--- Koniec cytatu ---
znajomi moich znajomych mowili mi ze ich znajomi to przyfocili tez - szacun :P
JIMIX:
--- Cytat: hesja w Luty 19, 2012, 08:32:26 pm ---
--- Cytat: JIMIX w Luty 18, 2012, 10:07:49 pm ---O, no wlasnie, tez to moi znajomi mieli na fotach! :D
--- Koniec cytatu ---
znajomi moich znajomych mowili mi ze ich znajomi to przyfocili tez - szacun :P
--- Koniec cytatu ---
?
Złoty:
;)))
JIMIX:
--- Cytat: nurek w Luty 19, 2012, 10:51:01 am ---
--- Cytat: JIMIX w Luty 18, 2012, 08:35:55 pm ---Otoz jedna z najwiekszych turystycznych atrakcji jest ustawianie sie wzdluz biegnacej rownolegle do tej malej plazy drogi asfaltowej w momencie gdy na start oczekuje jakis pasazer. Podmuch z silnikow w momencie startu doslownie powala ludzi na piach i wszyscy sie swietnie bawia.
--- Koniec cytatu ---
Po co St Marten. W wersji budżetowej proponuję stanąć za An 2 na mocy startowej. Lot gwarantowany. Wypróbowane z autopsji :-)
--- Koniec cytatu ---
Ja za Antkiem nie "latalem", ale na St. Maarten bym chcial sprobowac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej