ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Sobota na EPWA (poprawka na 1024x z 800x)
Robteek:
Mi nie do końca przypasowały te foty.
Widać , że mocno walczyłeś z obróbką i przedobrzyłeś.
Przykład 6 i 8 , i żółte przepały. Tak w ogóle to trochę za żółto jak dla mnie.
Ale wybieram 3,4,5,9 i jeszcze 11 i 12 za klimat.
JIMIX:
6 i 8 zolte przepaly? OK. Bylo zolto. BYlo wrecz pomaranczowo, potem rozowo... Panie! Bylo zaje! Na szybach hangaru to sie tak pieknie te swiatelko zlocilo, ze glowa mala. Na zdjeciu i tak tego niestety nie widac jeszcze ;) A z obrobka to walczylem raczej w sensie szumow, bo juz ciemno bylo jak na f/4.
Jamal:
Mi najbardziej leży 8, w sensie skrót perspektywy, bo kadrowo to nie bardzo, ale widzę, że nie było opcji inaczej. Generalnie na fotach za mało przestrzeni w kadrze. 4 czad, ale właśnie mało z przodu niebieskiego, podobnie 5 i 7. Jakościowo anal intruder oczywiście miazgę zrobił, ale technicznie wydaje mi się przeciętnie. Jeśli chodzi o obróbkę, to wyłazi czasami ciemna obwódka dookoła maszyny, na 1. aż razi.
JIMIX:
--- Cytat: Jamal w Luty 16, 2012, 07:12:38 pm ---Mi najbardziej leży 8, w sensie skrót perspektywy, bo kadrowo to nie bardzo, ale widzę, że nie było opcji inaczej. Generalnie na fotach za mało przestrzeni w kadrze. 4 czad, ale właśnie mało z przodu niebieskiego, podobnie 5 i 7. Jakościowo anal intruder oczywiście miazgę zrobił, ale technicznie wydaje mi się przeciętnie. Jeśli chodzi o obróbkę, to wyłazi czasami ciemna obwódka dookoła maszyny, na 1. aż razi.
--- Koniec cytatu ---
;D anal intruder ;D
Nawigacja
Idź do wersji pełnej