FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Oficjalnie jest..............D800

<< < (9/22) > >>

wilk:

--- Cytat: hesja w Luty 09, 2012, 09:57:14 am ---
--- Cytat: upadek w Luty 09, 2012, 09:40:02 am ---Tylko coś cisza o nim  :(  a ja już prawie pod ścianą jestem z wymianą puszki

--- Koniec cytatu ---
heh - witaj w klubie :(
boje sie sprawdzac przebieg mojego ale malo nie jest.... szacuje na jakies 190-200 tysiecy klapniec :/

--- Koniec cytatu ---

pewnie w ramach reklamy dostaniesz (w) D w gratisie :P

Złoty:
Wkrótce zatem wysyp "okazyjnych, mało używanych" D300(s)-ek nas czeka :)

kichu:

--- Cytat: upadek w Luty 09, 2012, 09:40:02 am ---Tylko coś cisza o nim  :(  a ja już prawie pod ścianą jestem z wymianą puszki

--- Koniec cytatu ---

bo ogolnie jest obsuwa - spowodowana powodziami w Tajlandii i trzesieniem ziemi w Japan - kleski zywiolowe skasowaly Nikonowi 2 glowne fabryki
i to ze oni oglaszaja ze w kwietniu wszystko wroci do normalnej produkcji to i tak jest imho spory szacun... i troche tam zreorganizowali temat, bo
z tego co czytalem D800 bedzie robiony w Tajlandii (a wcesniej D700 byl made in japan).. i ogolnie te dwie puchy ktore pokazano teraz (d4 + d800)
mialy wg rumorsow pokazac sie juz wczesniej - pod koniec zeszlego roku

wg rumorsow jesli w marcu nic nie pokaza, to nastepnych premier mozemy sie spodziewac dopiero na wrzesien

szamal:
No dzisiaj jeszcze raz w robocie na moim NEC'u obejrzałem te sample i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem, bo tego się głównie obawiałem. Przy takiej gęstości na ISO 6400 pachniało tragedią, a tu miła niespodzianka.
Tak sobie myślę że to jest gwóźdź do trumny dla D3X, bo po co pchać się w D3x jak za połowę mamy nowego D800. Ciekawa polityka. Zastanawiam się w co będzie wyposażony D4X o ile w ogóle będzie.

kichu:
moze nie byc juz w ogole imho... Canon tez odpuscil podzial jedynek na puche repo i duzo mpix i mamy teraz 1DX

a 5D Mark II - czyli takie D800 wlasnie - sprzedawal im sie jak cieple buleczki

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej