ZDJĘCIA INNE > Ludzie

Kilka twarzy pewnej nieletniej modelki na pewnej zwariowanej imprezie :)

(1/4) > >>

hesja:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8

9. Zgon na zwłokach ojca :P

MarS:
hmmm tak porównuje Twoją twarz widoczna na zdjęciach 8 i 2 i tu mam uwage co do obróbki .... na 2 przesadziłeś z PSem , tak sobie wygładziłeś buśkę ze plastik fantastik rzadnych śladów zarostu, az nienaturalne
natomiast po zobaczeniu foto 1 i "uzbrojenia" w pełni rozumiem powody Twojej pozycji horyzontalnej widocznej na 9 ...

Całosciowo fajnie opowiedziana historia, dużo akcja, mało Gałczyński, trochę mało goła baba no ale z powodu niepełnoletności rozumiem  :)
Fotograficznie dla mnie zdecydowanie 5 ale na to szkoły nie przyjdą bo jak dzieciaki zobaczą co Ty z nimi możesz zrobić to dadzą w długą  ;D

Spad:

--- Cytat: MarS w Styczeń 13, 2012, 01:04:07 pm ---hmmm tak porównuje Twoją twarz widoczna na zdjęciach 8 i 2 i tu mam uwage co do obróbki .... na 2 przesadziłeś z PSem , tak sobie wygładziłeś buśkę ze plastik fantastik rzadnych śladów zarostu, az nienaturalne

--- Koniec cytatu ---
I przegiąłeś z uzębieniem na 2. Wszyscy wiemy, że jesteś młody i śliczny, ale z tą stylizacją na mleczaki w jamie ustnej to już prwna przesada :D

hesja:
hii :)
co do 2 to sie zgodze - przesadzilem :)

ale bedziesz mi mogl zrobic poprawki bo to czarne to moja nowa czapka na zime 2012 :P
bedzie w Bialowiezy hihi :P

gdybyscie chcieli wiecej to zapraszam http://www.hesja.pl/XPL/galeria/show/254

jest i "gola baba" no prawie :P

Spad:

--- Cytat: hesja w Styczeń 13, 2012, 01:18:58 pm ---jest i "gola baba" no prawie :P

--- Koniec cytatu ---

"Prawie" robi różnicę.

Choć pisze się na plus, że ewidentnie gillette Mach 3 Turbo była w robocie  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej