ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

Jurek fajter i orkiestroLOT

<< < (3/4) > >>

kwinto:
podoba mi się - była okazja jest materiał
a z innej beczki - gdzie szukać na forum info n/t focenia okazjonalnego, np. Orkiestrolotu
czy to wewnętrzna inicjatywa znajomych czy była jakaś ustawka oficjalna
byłem akurat w okolicy i trochę mi szkoda okazji...

Złoty:

--- Cytat: nurek w Styczeń 10, 2012, 05:28:23 pm ---
5. - słuchaj jak już dogonimy eFa to wystawisz im szalik...

--- Koniec cytatu ---

;D ;D ;D ;D

nurek:

--- Cytat: kwinto w Styczeń 10, 2012, 06:11:08 pm ---podoba mi się - była okazja jest materiał
a z innej beczki - gdzie szukać na forum info n/t focenia okazjonalnego, np. Orkiestrolotu
czy to wewnętrzna inicjatywa znajomych czy była jakaś ustawka oficjalna
byłem akurat w okolicy i trochę mi szkoda okazji...

--- Koniec cytatu ---
Wejścia za płot są generalnie dla członków STO więc powinieneś widzieć część forum, gdzie są ogłoszenia i zapisy z takimi eventami.
A ty widzisz w ogóle część forum z bazami? Jak tak, to tam ogłaszałem i tam zgłaszali się chętni. Akurat na to wejście byłem zaproszony sam, ale udało się wynegocjować trochę więcej dusz :-)
Jakbyś dał znać gdziekolwiek, że będziesz, to pewnie bym pamiętał i o Tobie jak pamiętałem o Volcie.

Qna:
Dobra robota !

kwinto:

--- Cytat: nurek w Styczeń 10, 2012, 06:43:12 pm ---Wejścia za płot są generalnie dla członków STO więc powinieneś widzieć część forum, gdzie są ogłoszenia i zapisy z takimi eventami.
A ty widzisz w ogóle część forum z bazami? Jak tak, to tam ogłaszałem i tam zgłaszali się chętni. Akurat na to wejście byłem zaproszony sam, ale udało się wynegocjować trochę więcej dusz :-)
Jakbyś dał znać gdziekolwiek, że będziesz, to pewnie bym pamiętał i o Tobie jak pamiętałem o Volcie.

--- Koniec cytatu ---
ok...  ja absolutnie bez pretensji pisze, bardziej po naukę na przyszłość
teraz juz wiem, gdzie zaglądać po info n/t baz (jakoś ominąłem ten dział)
a co do mojej obecności to ja dopiero po spotkaniu Owsiaka w Zakopcu skojarzyłem,  że trzeba bylo pytać w STO o możliwości występowania oficjalnie
pierwsza wersja dotyczyła odlotu śmigłowcem z Nowego Targu, to miałem ochotę ogarniać..
może, gdybym wcześniej dotarł do Twojego zaproszenia to inaczej bym sobie czas organizował
no cóż... poczekam na następną okazję

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej