ZDJĘCIA LOTNICZE > Wysłane do RA

kichu - styczen 2012

(1/4) > >>

kichu:
zeby tradycji stalo sie zadosc dogryweczka styczniowa

1

2

3

4

5

6

7

8

MarS:
Krzysiu .....
po tym secie wiem jedno !
pod koniec styczna na forum przybędzie ci jeden samolocik i ranga Top Gun sie pojawi bo nie wątpie ze w pełnej rozdziałce te foty tez dadza radę

nurek:
Bardzo mi się podoba całość. A najbardziej wystarzałowa 7ka.

OM:
1(!!!!!) ale to jest ładne  :D  zagarniam i jeszcze 2 i 5 i 7-jak dla mnie arcyciekawie wyszło. Poza tym, wszystkie się podobają :)

Amon:
Żeby nie było, to na wstępie napiszę, że wszystkie zdjęcia są świetne i fajnie je powybierałeś, bo nie leci wszystko z jednej bajki - takie dogrywki są ciekawsze.
A szczegółowiej.
Dla mnie mimo wszystko, po namyśle najlepsza jest 8 - piękny ten kadr. Dla mnie to taka setka, bo jak MarS napisał - jakość pewnie trzyma. Taką fotę chciałbym na ścianę :).
7 - bardzo fajny efekt się zrobił.
1 - ciekawe jak RA podejdzie od strony lotniczej. Oceniając zdjęcie tak ogólniej jest na prawdę świetne i - jak wiesz, mnie takie zdjęcia baaaardzo dobrze robią. Bardzo mądrze obrobione.
Reszta jest "tylko" piękna i w sumie nie wiem co więcej o nich napisać - zazdroszczę :).

A z uwag - na 4, podkreślam "jak na Twoje zdjęcia", jest deko za ciemno w czerniach. Przynajmniej u mnie. Jak zobaczyłem dziś to zdjęcie, to sprawdziłem czy mi się jasność w monitorze nie przestawiła, ale inne zdjęcia generalnie ok, a tu jest ciemniej. Ale jak napisałem - ciemno jak na Twoje zdjęcia, bo ogólnie to nie przeszkadza, ale mnie zaskoczyło.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej