ZDJĘCIA LOTNICZE > Historyczne statki powietrzne
Jak historia to historia by sfw cz.6
sfw:
--- Cytat: sfw w Styczeń 05, 2012, 06:26:30 pm ---No i czy to Ty jesteś na ostatnim zdjęciu ?
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: sfw w Styczeń 05, 2012, 06:26:30 pm ---
Yes!
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Robteek w Styczeń 05, 2012, 06:33:07 pm ---A tyle razy mówiłem, że do zdjęcia trzeba się ładnie uśmiechnąć ;D
Super się czytało i chce jeszcze !
--- Koniec cytatu ---
Przeca się uśmiecham!!!
--- Cytat: nurek w Styczeń 05, 2012, 06:28:45 pm ---Literki ROG na rękawie sugerują że tak :-)
Swoją drogą ten Viggen to niezła kobyła. Czy w powietrzu była eteryczną baletnicą? Czy były Drakeny?
--- Koniec cytatu ---
Nie ma jak spostrzegawczość, Viggen latał bardzo ładnie, czuło się, że ma power, choć sparka, słabsza. Drakenów nie było bo właśnie wyszły z użycia. Nawet, jeśli mnie pamięć nie myli, w trakcie ćwiczenia na jednym z lotnisk odbywało się pożegnanie.
hesja:
powiem szczerze - pierwszy z tych historycznych.... no moze drugi (pierwszy byl ten z 21, 23 i 29 na jednej focie) ktory wywolal ciarki na mojej skorze :)
mowie o focie 6!!!
Takienogi i Adamscy moga sie schowac :)
zaraz za nią jest 4 i 12 :)
a czemu V w hangarze ma przemalowany statecznik pionowy??
czy tam aby nie ma pewnego godla na nim? :)
Amon:
Masakruje Pan, Panie Pilocie sfw :). Piękna sprawa!
sfw:
--- Cytat: hesja w Styczeń 05, 2012, 07:12:16 pm ---powiem szczerze - pierwszy z tych historycznych.... no moze drugi (pierwszy byl ten z 21, 23 i 29 na jednej focie) ktory wywolal ciarki na mojej skorze :)
mowie o focie 6!!!
Takienogi i Adamscy moga sie schowac :)
zaraz za nią jest 4 i 12 :)
a czemu V w hangarze ma przemalowany statecznik pionowy??
czy tam aby nie ma pewnego godla na nim? :)
na focie 4 jeszcze ma statecznik wporzo :P
chociaz juz sie pogubilem w tych ichnich numeracjach
--- Koniec cytatu ---
No .. .cóś się tutaj koło malowania kręci, ale to nie o godło chodzi.
Podpowiedź dla wsiech ... u Szwedów numer pod kabiną to nr jednostki, ichniej eskadry. Numer na ogonie to nr tzw burtowy.
hesja:
no statecznik na bank przemalowany :)
ok szukam dalej
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej