ZDJĘCIA INNE > Ludzie

Ludzie Polaroida

<< < (3/4) > >>

kichu:
stylizacja

projekt bardzo fajne... z tym ze jesli to ma byc spojne, to troche rzucaja sie oczy nierownosci w polaroidowej obrobce
sa foty ktore klimatem mocno pasuja np. 5,9 czy 10
a sa takie ktore na moj desen sa za wspolczesne jak na polaroida 6/8
polaroid to nie tylko styl/kolorystyka obrobki, ale takze niedoskonalosc optyki i zdjecia ktore sa za dokladne/za ostre troche z tej konwencji wypadaja imho

niemniej jednak szacun za caly projekt - bardzo fajny pomysl

Silvver:
Bardzo się podoba, Skibek gratulacje ! Kiedyś mi też coś takiego pykniesz  ;)

Skibek:

--- Cytat: hesja w Grudzień 29, 2011, 02:32:50 pm ---Skibek - ogladalem juz i bardzo mi sie podoba
podpowiedz słabszemu - to rzeczywiscie Polaroid czy po prostu stylizacja zwykłych syfrowych fotek?

--- Koniec cytatu ---

Hjehje, no niestety to tylko imitacja ;) Ale miło, że pytasz (bo to znaczy, że nie jest to oczywiste) ;)

--- Cytat: kichu w Grudzień 29, 2011, 02:47:56 pm ---z tym ze jesli to ma byc spojne, to troche rzucaja sie oczy nierownosci w polaroidowej obrobce
sa foty ktore klimatem mocno pasuja np. 5,9 czy 10
a sa takie ktore na moj desen sa za wspolczesne jak na polaroida 6/8
polaroid to nie tylko styl/kolorystyka obrobki, ale takze niedoskonalosc optyki i zdjecia ktore sa za dokladne/za ostre troche z tej konwencji wypadaja imho
--- Koniec cytatu ---

No właśnie niektóre z fotek są analogowe, a niektóre cyfrowe. Trochę za mała GO jest gdzieniegdzie (bo Polaroid nie pozwalał na aż tak małą).
Cały czas pracuję nad uzyskaniem optymalnego "nieidealnego" obrazka. ;)

mark:
Te moje odciski palców to mógłbyś występlować  bo jeszcze ktoś mi konto w banku wyczyści ;D
fajny projekt, podoba się :)

Amon:
Dla mnie zajebista sprawa - bardzo fajnie się oglądało.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej