ZDJĘCIA LOTNICZE > Historyczne statki powietrzne
Jak historia to historia by sfw cz.5
nurek:
--- Cytat: kichu w Grudzień 20, 2011, 10:37:48 am ---a pomyslcie jakie wow beda robic te foty za np. 20-30 lat :)
--- Koniec cytatu ---
eeee...
Iskry - w linii, po czwartym remoncie głównym jak nówki będą... Podobno resurs płatowca ma wystarczyć do okrągłej setnej rocznicy powstania konstrukcji.
Mig 29 w linii po głębokiej modernizacji i skokowym podniesieniu wartości bojowych (żarówki LED w reflektorach głównych, w podwoziu przednim nastąpił problem z integracją LEDowych żarówek z resztą awioniki. WZL nie radzi sobie do końca z problemem bo dostał kodów źródłowych od producenta)...
Su 22, po przypadkach asymetrycznego składania skrzydeł będą miały oryginalny patent WZL-2, nastaw na ziemi przed lotem - w zalezności od profilu (wycieczka/ucieczka)...
Na AS tłumy spotersów z całego świata - nigdzie nie pokazują tak starych oldtimerów odrzutowych...
Tylko F-16 się skończą. Z braku kasy na remonty i obsługi pogwarancyjne.
Będzie najs...
sfw:
--- Cytat: nurek w Grudzień 20, 2011, 12:37:51 pm ---
--- Cytat: kichu w Grudzień 20, 2011, 10:37:48 am ---a pomyslcie jakie wow beda robic te foty za np. 20-30 lat :)
--- Koniec cytatu ---
eeee...
Iskry - w linii, po czwartym remoncie głównym jak nówki będą... Podobno resurs płatowca ma wystarczyć do okrągłej setnej rocznicy powstania konstrukcji.
Mig 29 w linii po głębokiej modernizacji i skokowym podniesieniu wartości bojowych (żarówki LED w reflektorach głównych, w podwoziu przednim nastąpił problem z integracją LEDowych żarówek z resztą awioniki. WZL nie radzi sobie do końca z problemem bo dostał kodów źródłowych od producenta)...
Su 22, po przypadkach asymetrycznego składania skrzydeł będą miały oryginalny patent WZL-2, nastaw na ziemi przed lotem - w zalezności od profilu (wycieczka/ucieczka)...
Na AS tłumy spotersów z całego świata - nigdzie nie pokazują tak starych oldtimerów odrzutowych...
Tylko F-16 się skończą. Z braku kasy na remonty i obsługi pogwarancyjne.
Będzie najs...
--- Koniec cytatu ---
No masz wenę dzisiaj nie powiem ;)
pepic:
Wow super foty!
Jedynka wymiata
P.S
Takie foty to może zrobię jak moda wgram do IL-2 Sturmovik :)
Rzepka:
--- Cytat: pepic w Grudzień 20, 2011, 04:06:14 pm ---P.S
Takie foty to może zrobię jak moda wgram do IL-2 Sturmovik :)
--- Koniec cytatu ---
MiG-15 i MiG-17 jest w UP 3.0 :)
Za kichem czekam na kolejną część! Nie komentuje zwykle bo nie ma co komentować jest zarąbiście poprostu :)
sfw:
--- Cytat: hlynur w Grudzień 19, 2011, 08:40:34 pm ---
--- Cytat: sfw w Grudzień 19, 2011, 08:22:19 pm ---
--- Cytat: hlynur w Grudzień 19, 2011, 08:15:45 pm ---07 i 01........... długo nic i pozostałe.
--- Koniec cytatu ---
ten lot nie był organizowany pod sesję foto.
--- Koniec cytatu ---
Mam wrażenie że było inaczej..........:)
Wiesz doskonale że 09 jest za "ciężka" kolorystycznie. Na dodatek ten białawy dach na LG.
Co mam napisać że pazury poobgryzałem za takie zdjęcia z zazdrości.
Ja też mam marzenie by usiąść na otwartej klapie C-130 lub spartana i fotografować......................
--- Koniec cytatu ---
O rzesz Ty!!! Jak mówię, że nie był to znaczy, że nie był! A tę stodołę w LG to Ci zaraz wystepluję i trawy nasadzę!
Nie mów chop z tym strzelaniem z rampy ... może uda się cóś zorganizować ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej