IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2012
Imprezy lotnicze 2012 - Luźne dyskusje
BNOVY:
--- Cytat: krispol w Luty 22, 2012, 10:31:44 am ---Obstawiam Węgry w takim razie :-)
--- Koniec cytatu ---
Na Węgrzech nie bedzie pokazów aż do 2014-2015r.
hesja:
Nie bądź Pan taki materialista :P
BNOVY:
Znaczy sie, tak czytałem... ;)
Ale w tym roku to myślę, że już napewno nie będzie Kecskemet.
A co do innych pokazów to SIAF na Słowacji ma potwierdzonego Horneta, a Ostrava Super Pumę. Wszystko swiss i wszystko w locie :D
Robteek:
--- Cytat: Spad w Luty 22, 2012, 09:48:31 am ---
--- Cytat: MarS w Luty 22, 2012, 12:45:36 am ---już działam,
proponuję podobny wzór tylko ze z naszym logo na piersi i dużym napisem SPFL na hełmie, zastanawiam się tylko czy robimy wersje personalizowane z nickami na plecach i adresem www ???
--- Koniec cytatu ---
Spersonalizowane tylko dla zwyczajnych. Z nickiem, grupą krwi i adresem najbliższej rodziny 8)
--- Koniec cytatu ---
Nie rób sobie jaj, w kraju to OK, przepisy i w domu w końcu, a tam to każdy będzie solidarnie dupsko nadstawiał ;D
nurek:
--- Cytat: Spad w Luty 22, 2012, 09:48:31 am ---
--- Cytat: MarS w Luty 22, 2012, 12:45:36 am ---proponuję podobny wzór tylko ze z naszym logo na piersi i dużym napisem SPFL na hełmie, zastanawiam się tylko czy robimy wersje personalizowane z nickami na plecach i adresem www ???
--- Koniec cytatu ---
Spersonalizowane tylko dla zwyczajnych. Z nickiem, grupą krwi i adresem najbliższej rodziny 8)
--- Koniec cytatu ---
I koniecznie z kieszonkami na zgodę/sprzeciw do pobrania narządów, oraz testament.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej