IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2012

Imprezy lotnicze 2012 - Luźne dyskusje

<< < (14/35) > >>

BNOVY:

--- Cytat: krispol w Luty 22, 2012, 10:31:44 am ---Obstawiam Węgry w takim razie :-)

--- Koniec cytatu ---

Na Węgrzech nie bedzie pokazów aż do 2014-2015r.

hesja:
Nie bądź Pan taki materialista :P

BNOVY:
Znaczy sie, tak czytałem...  ;)
Ale w tym roku to  myślę, że już napewno nie będzie Kecskemet.

A co do innych pokazów to SIAF na Słowacji ma potwierdzonego Horneta, a Ostrava Super Pumę. Wszystko swiss i wszystko w locie :D

Robteek:

--- Cytat: Spad w Luty 22, 2012, 09:48:31 am ---
--- Cytat: MarS w Luty 22, 2012, 12:45:36 am ---już działam,
proponuję podobny wzór tylko ze z naszym logo na piersi i dużym napisem SPFL na hełmie, zastanawiam się tylko czy robimy wersje personalizowane z nickami na plecach i adresem www  ???

--- Koniec cytatu ---
Spersonalizowane tylko dla zwyczajnych. Z nickiem, grupą krwi i adresem najbliższej rodziny  8)

--- Koniec cytatu ---

Nie rób sobie jaj, w kraju to OK, przepisy i w domu w końcu, a tam to każdy będzie solidarnie dupsko nadstawiał  ;D

nurek:

--- Cytat: Spad w Luty 22, 2012, 09:48:31 am ---
--- Cytat: MarS w Luty 22, 2012, 12:45:36 am ---proponuję podobny wzór tylko ze z naszym logo na piersi i dużym napisem SPFL na hełmie, zastanawiam się tylko czy robimy wersje personalizowane z nickami na plecach i adresem www  ???

--- Koniec cytatu ---
Spersonalizowane tylko dla zwyczajnych. Z nickiem, grupą krwi i adresem najbliższej rodziny  8)

--- Koniec cytatu ---
I koniecznie z kieszonkami na zgodę/sprzeciw do pobrania narządów, oraz testament.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej