IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2012

Imprezy lotnicze 2012 - Luźne dyskusje

<< < (31/35) > >>

hesja:
wszystko w trybie ustalania :)
damy na bank znac - czarne t-shirty mile widziane :P

wilk:

--- Cytat: hesja w Lipiec 13, 2012, 05:10:28 pm ---damy na bank znac - czarne t-shirty mile widziane :P

--- Koniec cytatu ---

no do czarnego Jasia jak inaczej ;)

pepic:
ma być czarny bedzie czarny  ;)
muszę gdzieś jakieś lokum poszukać w giżycku

OM:

--- Cytat: larky w Lipiec 13, 2012, 10:47:36 am ---Odnośnie Giżycka.
Jakby co to mam zaklepaną rezerwację w Wodniku od piątku do poniedziałku (3 noce) w pokoju 3 osobowym. W międzyczasie żona znalazła coś lepszego cenowo i jakby ktoś był chętny na tego Wodnika to niech da znać. Potrzymam rezerwację jakiś czas.

--- Koniec cytatu ---

larky gdzie? GDZIE?!!! Gdzie znalazła? Ja obszukałam całe Giżycko ponad 2tygodnie temu i wyszło, że wolne to są tylko miejsca na polu namiotowym  :-\ ...Wodnik jest drogi!

larky:

--- Cytat: OM w Lipiec 13, 2012, 09:49:00 pm ---
--- Cytat: larky w Lipiec 13, 2012, 10:47:36 am ---Odnośnie Giżycka.
Jakby co to mam zaklepaną rezerwację w Wodniku od piątku do poniedziałku (3 noce) w pokoju 3 osobowym. W międzyczasie żona znalazła coś lepszego cenowo i jakby ktoś był chętny na tego Wodnika to niech da znać. Potrzymam rezerwację jakiś czas.

--- Koniec cytatu ---

larky gdzie? GDZIE?!!! Gdzie znalazła? Ja obszukałam całe Giżycko ponad 2tygodnie temu i wyszło, że wolne to są tylko miejsca na polu namiotowym  :-\ ...Wodnik jest drogi!

--- Koniec cytatu ---

Tutaj, tylko nie wiem czy coś jeszcze jest i poniżej 3 noclegów facet nie chce rozmawiać :/

http://mazury24.com.pl/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej