ZDJĘCIA INNE > Reportaż
Z podróży...
hesja:
--- Cytat: kichu w Grudzień 01, 2011, 06:13:15 pm ---wiesz gdzie powiedziec stop :)
--- Koniec cytatu ---
hmmm, moim zdaniem w kilku wyjechales poza znak stopu :)
szczegolnie z tymi lokalnymi kontrastami
dla mnie 2, 8 i 9 :)
kichu:
tzn ja powiem tak... ja sie juz przyzwyczailem ze Amon obrabia "wyraziscie" foty i to taki jego troche znak szczegolny
tu jest o tyle fajnie, ze czuc ze ktos to robi swiadomie, a nie jest to zabawa w stylu - wlasnie po raz pierwszy zobaczylem efekt X czy Y :)
toto jest zdecydowane i jak to angole ladnie mowia 'on the edge' ale kupie to i tak :) mimo ze sam bym pewnie tak nie obrobil
btw, dobrze to bedzie na papierze wygladac, bo papier troszke te lokalne kontrasty stonuje, a calosc bedzie i tak fajnie wyrazista
Amon:
--- Cytat: kichu w Grudzień 02, 2011, 10:09:07 am ---mimo ze sam bym pewnie tak nie obrobil
--- Koniec cytatu ---
Dojrzejesz kichu, dojrzejesz :). No dobra, nabijam się... :).
Ja się ze zdjęć tłumaczyć nie lubię, ale tą 2jkę widziałem dokładnie tak jak jest od momentu przyfocenia i tak ma być. Tyle, że na przyszłość takie zdjęcia raczej do szuflady ;).
hesja:
ej ale 2 jest zajefajna - lubie to
bardziej mowilem o tych MZ przesadnie ciąganych :)
kichu - teraz nie ogladamy tego na papierze
no i ja oceniam wg mojej "wrazliwosci" a nie wg tego, ze "komus, gdzies, takie zdjecia moga sie podobac"
bo zeby bylo jasne - to wszystko sa super fotki ale jak nie bedziemy swoich uwag pisac to Amon obrosnie w piorka i nie bedzie dopracowywac szczegolow bardziej :)
kichu:
of kors... ale Teodorianin... z piórami... bez sensu :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej