FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie

photoshop - nowa polityka Adobe

<< < (3/5) > >>

kichu:
to napisz moze komus sie przyda

hlynur:

--- Cytat: kichu w Grudzień 01, 2011, 11:23:19 pm ---to napisz moze komus sie przyda

--- Koniec cytatu ---

Nic nie napiszę, bo po wieczorze radości że wszystko działa poprawnie powróciło do normy z niepełnym pędzlem. Nawet ilość pamięci zwiększyłem dwukrotnie w kompie bo myślałem że nie wydala. Ale nic z tego nie wyszło. Także dalej w niewiedzy i poszukuję sposobu rozwiązania.

hlynur:
No i godzinka zleciała przy grzebaniu....

Znalazłem takie coś, ale wytłumaczyć sensownie nie potrafię:
Właściwości:ekran-ustawienia-zaawansowane-rozwiązywanie problemów i na otwartym okienku mamy przyspieszenie sprzętowe. Jeżeli zjedziemy z ustawienia pełnego o jedną działkę zaczyna w Cs5 pędzel pojawia się w pełnej okazałości......????? Ale coś za coś PS zaczyna chodzić jak mały traktor. Stempel korygujący zaskakuje po pół sekundzie i przeprowadza korektę......

Zaczynam podejrzewać że mój wiekowy komp zaczyna mieć astmę przy CS5 i nie wyrabia. Zmieniłem kości pamięci z 2 na 4GB. Może to wina zintegrowanej płyty głównej z kartą pamięci.....
Może zewnętrza karta graficzna do płyty http://www.gigabyte.pl/products/page/mb/ga-m68sm-s2l_10/ polepszyła by wydajność. Ale jaka?

Podziękował za uwagę.

Amon:
Fakt, że ten motyw kojarzę. Ale skoro u Ciebie działało, a potem nie?
A może to kwestia jakiegoś wciśniętego capslocka/numlocka/scroll locka?

hesja:
ja kiedys tez dolozlem 2GB i... niewiele to dalo :/

teraz praca z PS to prawdziwa frajda - na nic czekac nie musze :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej