ZDJĘCIA LOTNICZE > Historyczne statki powietrzne
Jak historia to historia by sfw cz.3
sfw:
--- Cytat: pawel79 w Listopad 29, 2011, 02:15:01 pm ---Świetne zdjęcia i fajna historia.
A jak patrze na 10 to już się mogę doczekać wątku o fishbedach, jest szansa? :)
--- Koniec cytatu ---
Szansa jest ... ;)
--- Cytat: Złoty w Listopad 29, 2011, 02:28:39 pm ---To ja proszę o doedukowanie co to znaczy:
korzystając z opcji sandbag
Pozdrawiam
Lamer :)
--- Koniec cytatu ---
Sandbag jak sama nazwa wskazuje lot na ... wora ;) znaczy się, my wam damy backseata w Fulcrumie a wy nam w Tigerze ...
Złoty:
--- Cytat: sfw w Listopad 29, 2011, 02:39:41 pm ---Sandbag jak sama nazwa wskazuje lot na ... wora ;) znaczy się, my wam damy backseata w Fulcrumie a wy nam w Tigerze ...
--- Koniec cytatu ---
Wolałem zapytać, dzięki ;D
nurek:
--- Cytat: sfw w Listopad 29, 2011, 01:39:00 pm ---Jestem już wtedy z-cą D-cy 1 elm, przekonanie D-cy Pułku zajmuje tylko chwilę, wie, że to niepowtarzalna okazja, raz, zobeczenia po raz ostatni Floggera w czynnej służbie,
dwa, uwiecznienia tego dla potomności. Wystartowaliśmy parą, bojowy i sparka na Kodak sesion ;) .
--- Koniec cytatu ---
Ech... I do tego normalna szachownica, a nie jakaś przekręcona.
Szkoda Flogera, bo przez głupotę rozstrzelano je w Nadarzycach.
hlynur:
Jakbym nie poznał Twojej żony i dzieci, to bym pomyślał że z Ciebie dziadziunio jest.........
Tradycyjnie to 4 i 7 można ze smakiem spałaszować....Mniam.
sfw:
--- Cytat: hlynur w Listopad 29, 2011, 03:53:59 pm ---Jakbym nie poznał Twojej żony i dzieci, to bym pomyślał że z Ciebie dziadziunio jest.........
Tradycyjnie to 4 i 7 można ze smakiem spałaszować....Mniam.
--- Koniec cytatu ---
He, he ... nie, poprostu wcześnie karierę wojskową zacząłem ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej