ZDJĘCIA LOTNICZE > Historyczne statki powietrzne

Jak historia to historia by sfw cz.3

<< < (2/8) > >>

sfw:

--- Cytat: pawel79 w Listopad 29, 2011, 02:15:01 pm ---Świetne zdjęcia i fajna historia.
A jak patrze na 10 to już się mogę doczekać wątku o fishbedach, jest szansa? :)

--- Koniec cytatu ---

Szansa jest ... ;)

--- Cytat: Złoty w Listopad 29, 2011, 02:28:39 pm ---To ja proszę o doedukowanie co to znaczy:
korzystając z opcji sandbag
Pozdrawiam
Lamer :)

--- Koniec cytatu ---

Sandbag jak sama nazwa wskazuje lot na ...  wora ;) znaczy się, my wam damy backseata w Fulcrumie a wy nam w Tigerze ...

Złoty:

--- Cytat: sfw w Listopad 29, 2011, 02:39:41 pm ---Sandbag jak sama nazwa wskazuje lot na ...  wora ;) znaczy się, my wam damy backseata w Fulcrumie a wy nam w Tigerze ...

--- Koniec cytatu ---

Wolałem zapytać, dzięki  ;D

nurek:

--- Cytat: sfw w Listopad 29, 2011, 01:39:00 pm ---Jestem już wtedy z-cą D-cy 1 elm, przekonanie D-cy Pułku zajmuje tylko chwilę, wie, że to niepowtarzalna okazja, raz, zobeczenia po raz ostatni Floggera w czynnej służbie,
dwa, uwiecznienia tego dla potomności.  Wystartowaliśmy parą, bojowy i sparka na Kodak sesion ;) .
--- Koniec cytatu ---

Ech...  I do tego normalna szachownica, a nie jakaś przekręcona.
Szkoda Flogera, bo przez głupotę rozstrzelano je w Nadarzycach.

hlynur:
Jakbym nie poznał Twojej żony i dzieci, to bym pomyślał że z Ciebie dziadziunio jest.........
Tradycyjnie to 4 i 7 można ze smakiem spałaszować....Mniam.

sfw:

--- Cytat: hlynur w Listopad 29, 2011, 03:53:59 pm ---Jakbym nie poznał Twojej żony i dzieci, to bym pomyślał że z Ciebie dziadziunio jest.........
Tradycyjnie to 4 i 7 można ze smakiem spałaszować....Mniam.

--- Koniec cytatu ---

He, he ... nie, poprostu wcześnie karierę wojskową zacząłem ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej