ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
Od czegoś trzeba zacząć
MarS:
Dawaj krótsze sety bo się zapisać na śmierć można ;D
dlatego tylko niektóre opiszę
1. podoba się, fajna fota fajny klimat i niezły kadr
2. bez emocji
3. trochę mu ciasno w tym kadrze, i widac że spód ciągnełeś bo szumik wylazł lekki
4. nie moje klimaty... co do kadru to wygląda jak by hamował aby się o krawędz nie rozwalić ;D
6. ta fota bardzo bardzo ale też szum wylazł i przeostrzone bo aż obwódka wokół maszyny poszła, jak byś tak nie ostrzył to i szum byłby mniejszy wiec i cała fota lepsza a potencjał jest :)
7 i 8 niezłe :)
9 bardzo dobre tylko tez spód wyciągałes i szumik wylazł
11. świetne tylko ta drabina wzrok odcaga a szkoda .... i brak lasu po lewej za ustrzeniem wygląda jak by ktoś ten las w PSie wyciął ;)
12 O ten moment wszyscy mamy znamy i kochamy :) tyle ze w różnych warjacjach kadrowania
16. płk Kozak w geście zwycięstwa :)
18. bym powiedział ze fajne .... gdybym nie widział jak ten samolot sfocił i obrobił hesja ..... wysoki on to i porzeczke wysoko zawiesza ;) :)
19. Bez uwag, bardzo dobre foto, pakuj w paczkę do RA :) i myślę ze nawet na PFS ma szanse
Redak:
Dziękuję za konstruktywną krytykę ;D
Obiecuję poprawę :P
Większość zdjęć wyciągałem ! .........niedomagania sprzętowe :-\
Ten sezon spędzę z nowym szkiełkiem, więc musi być lepiej ! :)
kurczak:
--- Cytat: Redak w Maj 17, 2010, 10:51:30 pm ---Dziękuję za konstruktywną krytykę ;D
Obiecuję poprawę :P
Większość zdjęć wyciągałem ! .........niedomagania sprzętowe :-\
Ten sezon spędzę z nowym szkiełkiem, więc musi być lepiej ! :)
--- Koniec cytatu ---
Popraw fotki i wysyłaj do RA, jak się dostaniesz nawet na Sympatyka, to będziesz miał więcej okazji do przetestowania nowego szkiełka :).
Redak:
Sie robi, sie pakuje ;D
hesja:
duzo juz powiedzieliscie wiec ja krotko
jest bardzo dobrze a na niektorych super
mi osobiscie 19 bardzo :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej