HANGAR PARTY > Humor
A znacie ten kawał??? Jak znacie to go napiszcie!
nurek:
--- Cytat: Robteek w Sierpień 08, 2012, 02:21:39 pm ---Wychodzi baba od lekarza, zamyka drzwi od gabinetu i przystaje zamyślona.
Zaczyna się głośno zastanawiać. Brązowy lis?, nieeeeeee, ………… rudy lis?, nieeeeeee,……………………
szary lis?, nieeeeeeee.
--- Koniec cytatu ---
Z tej samej serii tylko większy hardcore:
Wraca się baba do lekarza:
- Panie doktorze jak to było? Żaba? Ryba?...
- Rak proszę pani, rak...
sila:
Żona wraca do domu o drugiej nad ranem. W progu wita ją zdenerwowany mąż:
- Gdzieś ty była? Przecież o dwudziestej dzwoniłaś, że wyjeżdżasz od koleżanki.
- Parkowałam.
kwinto:
Telefon od żony.
- Kochanie! Strasznie Cię przepraszam. Zamiast Ci dać Stoperan dałam Ci lek na uspokojenie. Co u Ciebie? W porządku?
- Jestem absolutnie spokojny, chociaż zesrałem się w spodnie.
kifcio:
autentyk !!!
Jak trzeba pisać orzeczenia do ZUS...
W Krakowie na chirurgii (nie napiszę której) przyjmował doktor, którego męczył jeden pacjent. Po raz czwarty odesłany przez ZUS przyszedł celem wydania KOLEJNEGO zaświadczenia dla ZUS'u z powodu utraty w wypadku tramwajowym obu nóg.
Problem w tym, że urzędnicy z ZUS uwzięli się albo na pacjenta, albo na chirurga, bo z uporem maniaka przyznawali rentę CZASOWĄ za każdym razem.
Gdy więc pacjent czwarty raz pojawił sie z drukiem na kolejną rentę czasową, chirurg spienił się mocno i napisał na druku, przywalając do tego wszelkie urzędowe pieczątki orzecznika:
"UJEBAŁO MU OBIE NOGI I JUŻ MU KURWA NIE ODROSNĄ !!"
Pacjent tydzień później przyszedł z flaszką, bo dostał wreszcie rentę stałą :-D
kifcio:
W urzędzie pośrednictwa pracy w Stalowej Woli pojawiła się oferta pracy jako "Asystent Ginekologa". Żywo zainteresowany facet pyta urzędnika o szczegóły. Urzędnik odpowiada, że praca polega na przygotowaniu kobiet do badania tzn:
- pomóc kobietom rozebrać się, położyć je na łóżku
- następnie ostrożnie umyć ich "intymne miejsca", zaaplikować krem do golenia i ostrożnie ogolić włosy tam na dole
- i na koniec starannie wmasować olejek w te miejsca, które będą badane tak, żeby kobieta była gotowa do badania.
Pensja 5.300 złotych + dodatki, z tym że gdyby był Pan zainteresowany tą pracą, to musi Pan pojechać najpierw do Bielska-Białej. Facet pyta urzędnika:
- A wiec praca jest w Bielsku ?
- Nie - odpowiada urzędnik, praca jest w Stalowej Woli, natomiast w Bielsku-Białej jest koniec kolejki ....
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej