HANGAR PARTY > Hangar Party
wakacje tuż tuż ...
Redak:
Na razie szukam kto za to zapłaci, a później będę się martwił jaki wybrać ;D
Szardin:
--- Cytat: mariorz w Maj 21, 2010, 02:53:33 pm ---
--- Cytat: Szardin w Maj 21, 2010, 02:52:25 pm ---a czy nie lepiej N 600 ? - po co się rozdrabniać :)
--- Koniec cytatu ---
tylko kto będzie to nosił ;D
--- Koniec cytatu ---
chyba wielkiej różnicy nie ma między N 500 a N 600 -
troche siłowni wcześniej , plecak na plecy i na spacer ...
kichu:
oj bardzo duza jest, nie tylko w katalogowej wadze, ale takze wymiarach - co przeklada sie na balans calego zestawu
np. dwa szkielka tele 200/2 i 300/2.8 waza dokladnie tyle samo, ale 200/2 przez to ze jest krotki i zwarty wydaje sie jak sie nim chwile popracuje o polowe ciezszy
Szardin:
--- Cytat: kichu w Maj 21, 2010, 03:03:18 pm ---oj bardzo duza jest, nie tylko w katalogowej wadze, ale takze wymiarach - co przeklada sie na balans calego zestawu
np. dwa szkielka tele 200/2 i 300/2.8 waza dokladnie tyle samo, ale 200/2 przez to ze jest krotki i zwarty wydaje sie jak sie nim chwile popracuje o polowe ciezszy
--- Koniec cytatu ---
no to teraz się zgubiłem - jak jest bardziej zwarty 200/2 - to jest gorszy przy "pracy " - czy to jest pomyłka ?
p.s.
jeszcze jedno pewnie głupie pytanie , ale kazali pytać
czy używa się statywu - wiem ,że zwykle przy takich prędkościach nie ma na to czasu ,
ale może taki z głowicą do kamery ....?
Dyziek:
--- Cytat: Szardin w Maj 21, 2010, 03:09:46 pm ---jeszcze jedno pewnie głupie pytanie , ale kazali pytać
czy używa się statywu - wiem ,że zwykle przy takich prędkościach nie ma na to czasu ,
ale może taki z głowicą do kamery ....?
--- Koniec cytatu ---
Zapomnij o statywie, monopodzie itp :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej