HANGAR PARTY > Hangar Party

wakacje tuż tuż ...

<< < (5/6) > >>

Redak:
Na razie szukam kto za to zapłaci, a później będę się martwił jaki wybrać  ;D

Szardin:

--- Cytat: mariorz w Maj 21, 2010, 02:53:33 pm ---
--- Cytat: Szardin w Maj 21, 2010, 02:52:25 pm ---a czy nie lepiej N 600   ?  - po co się rozdrabniać    :)

--- Koniec cytatu ---
tylko kto będzie to nosił  ;D

--- Koniec cytatu ---

chyba wielkiej różnicy nie ma między  N 500   a N 600  -
troche siłowni wcześniej  , plecak na plecy  i na spacer ...   

kichu:
oj bardzo duza jest, nie tylko w katalogowej wadze, ale takze wymiarach - co przeklada sie na balans calego zestawu

np. dwa szkielka tele 200/2 i 300/2.8 waza dokladnie tyle samo, ale 200/2 przez to ze jest krotki i zwarty wydaje sie jak sie nim chwile popracuje o polowe ciezszy

Szardin:

--- Cytat: kichu w Maj 21, 2010, 03:03:18 pm ---oj bardzo duza jest, nie tylko w katalogowej wadze, ale takze wymiarach - co przeklada sie na balans calego zestawu

np. dwa szkielka tele 200/2 i 300/2.8 waza dokladnie tyle samo, ale 200/2 przez to ze jest krotki i zwarty wydaje sie jak sie nim chwile popracuje o polowe ciezszy

--- Koniec cytatu ---

no to teraz  się zgubiłem  - jak jest bardziej zwarty  200/2  - to jest  gorszy  przy  "pracy " - czy to jest pomyłka ?

p.s.
jeszcze jedno pewnie głupie pytanie   , ale kazali pytać
czy używa się  statywu  - wiem ,że zwykle przy takich prędkościach nie ma na to czasu  ,
ale może taki z głowicą do kamery  ....?

Dyziek:

--- Cytat: Szardin w Maj 21, 2010, 03:09:46 pm ---jeszcze jedno pewnie głupie pytanie   , ale kazali pytać
czy używa się  statywu  - wiem ,że zwykle przy takich prędkościach nie ma na to czasu  ,
ale może taki z głowicą do kamery  ....?

--- Koniec cytatu ---

Zapomnij o statywie, monopodzie itp :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej