HANGAR PARTY > Humor

Samo życie.

<< < (3/13) > >>

OM:

--- Cytat: hlynur w Listopad 02, 2011, 01:25:03 pm ---OM- wiesz co?? Boli mnie głowa.

--- Koniec cytatu ---

Mnie też i w dodatku nie mogę spać, ale się nie chwalę :P

OM:

--- Cytat: hesja w Listopad 02, 2011, 01:16:24 pm ---a w zasadzie już Cię zaczynałem lubić :P

--- Koniec cytatu ---

nie zauważyłam  :P

pffffff tak jakby mi zależało na opinii i lubieniu ;D i tak sobie stąd nie pójdę, zapomnijcie!!  8)

hlynur:

--- Cytat: OM w Listopad 02, 2011, 01:31:33 pm ---
--- Cytat: hesja w Listopad 02, 2011, 01:16:24 pm ---a w zasadzie już Cię zaczynałem lubić :P

--- Koniec cytatu ---

nie zauważyłam  :P

pffffff tak jakby mi zależało na opinii i lubieniu ;D i tak sobie stąd nie pójdę, zapomnijcie!!  8)

--- Koniec cytatu ---

Lubię to!!

Tarantella:

--- Cytat: OM w Listopad 02, 2011, 01:14:45 pm ---
--- Cytat: Amon w Listopad 02, 2011, 12:23:00 pm ---
--- Cytat: hesja w Listopad 02, 2011, 11:58:02 am ---eee słaaaba próba nasladownictwa :P

--- Koniec cytatu ---

No właśnie, niby więcej punktów, ale jakoś mniej przekonywujące, nie realne wręcz i niezrozumiałe. :)

--- Koniec cytatu ---

No właśnie, takie proste rzeczy napisałam, a Wy nie rozumiecie...
TYYYLE kobiet mamy tutaj na forum, a tak rzadko się udzielają, bo....są uciśnione przez WAS!!
Wy powiecie "bo nie mają nic ciekawego do powiedzenia", a my powiemy "szkoda z Wami gadać"... bo cokolwiek kobieta by powiedziała, to i tak bedzie przez Was albo:
a) złośliwie skomentowane
b) zignorowane
c) niezrozumiane...

niby mamy tutaj na forum demokrację płciową, ale to tylko pozory, bo panuje tu klasyczny, słabo zamaskowany męski szowinizm  ::)
więc szkoda gadać  8)

--- Koniec cytatu ---
swieta prawda :)

hermina:
O będziemy miały ekstremistyczno-femistyczną frakcję kobiet ;D  Bójcie sie chłopaki  8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej