ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze

Jamal - Radom 2009 - na pożarcie

(1/3) > >>

Jamal:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Jamal:
I mały backstage ;)
8.

9.

hesja:
nooooo to jemy :P
zawiazuje sobie pod szyją serwetkę i...

pierwsze wrazenie bardzo dobre choc juz na poczatku w oczy sie rzuca "piaskowa" obrobka :)
sprzet dosc mocno powyciagany ale...

1. widac straszna walke z przejaranym tlem i wyciaganiem smiglaka. Przy okazji cos zlego sie zrobilo z drzewami na horyzoncie - czasem fajniej odpuscic szczegoly na obiekcie kosztem klimatu foty. Fajne oderwanai na łopatach moze jakby byo ciemniej by je bardziej bylo widac
2. To samo co przy 1 . Fajne - zaluje ze ten mały nie jest bardziej od brzegu odsuniety
3. Super mordka o poranku :) brakje mi troszke dołu zeby lufa byla w mocnym pkt
4. Bardzo mi sie podoba! Klimat i te kropelki... Zeby je bardziej wyeksponowac bozna bylo deko czas zrobic dluzszy (nie wywalaj exifow) i deczko wylot luf do mocnego pkt...
o tak?

5. Super kadr i... w zasadzie jest ok :) bardzo
6. Do panoramki z tym i gdzies kolory polecialy - wiem wiem swiatelko bylo takei se jak latali...
7. Piekny klimacik - pobawilem sie kolorami - zdjalem niebieskiego dolozylem zoltego i czerwonego i MZ zyskalo. Mozna powalczyc jeszcze glownie na RAWie :)
8. szkoda troche ucietej dupki i mozna bylo deko poczekac i zrobicpapa temu samochodu w PD - klimacik spoko :)
9. fajny klimat - ja troche przespalem Radom - zamiast focic opierdzielalem sie z ekipa - i na zach. punkcie nawet raz nie bylem :/

fajny start - czekamy na wiecej :)

Jamal:
Ech, na stojance jak nie cysterna to Toi Toi ;) Niestety musiałem wybrać "mniejsze zło". Co gorsza z braku laku (dłuższego obiektywu w swoim aparacie) niektóre zdjęcia robiłem kolegi Canonem, który jakoś mi nie leży... Dzięki za cenne uwagi!
Jeszcze kilka:
10.

11.

12.

13.

I mało samolotowe 14 :D

hesja:
mało samolotowe z super ostrością na oczq:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej