ZDJĘCIA INNE > Martwa natura

3 x OOOO

<< < (2/4) > >>

OM:

--- Cytuj ---Wiem, wiem... Głupi tytuł ;)

Enyłej...

Gdybym to ja miał którąś z poniższych furek to pewnie też by tak lśniła ;) Grzechem by było pozwolić, żeby choćby pyłek na nią osiadł ;)
Zdjęcia wykonane w ciągu jakichś 30 sekund w miasteczku Interlaken (Szwajcaria). Samochody nie jechały na żaden zlot, czy spot Audi. To zwykły ruch uliczny, a za kierownicami zwykli ludzie ;)
--- Koniec cytatu ---

To znaczy,że mieli dwie ręce, dwie nogi i jedną głowę? ;D ;D ;D Czy są jakieś inne kryteria zwykłości i niezwykłości? ::)

Skibek:

--- Cytat: OM w Październik 19, 2011, 06:12:09 pm ---To znaczy,że mieli dwie ręce, dwie nogi i jedną głowę? ;D ;D ;D Czy są jakieś inne kryteria zwykłości i niezwykłości? ::)

--- Koniec cytatu ---
To znaczy, że nie byli prezesami korporacji, ani potentatami naftowymi, a samochody są ich własnością (a nie banku) ;)

1. samochód: sklepikarz z Lucerny.
2. samochód: pomoc domowa państwa Schmidtke.
3. samochód: para emerytów (były cieśla i była krawcowa).
4. samochód: student II-go roku zoologii (jeszcze na garnuszku rodziców).

Akurat wiem, bo się pytałem ;P

valdi:
oj bonusik to bym z chęcia przygarnął :) :) :)

OM:

--- Cytat: Skibek w Październik 19, 2011, 07:40:47 pm ---
--- Cytat: OM w Październik 19, 2011, 06:12:09 pm ---To znaczy,że mieli dwie ręce, dwie nogi i jedną głowę? ;D ;D ;D Czy są jakieś inne kryteria zwykłości i niezwykłości? ::)

--- Koniec cytatu ---
To znaczy, że nie byli prezesami korporacji, ani potentatami naftowymi, a samochody są ich własnością (a nie banku) ;)

--- Koniec cytatu ---

Wg tego kryterium zwykłości i niezwykłości wychodzi, że prezes korporacji i taki potentat naftowy to ludzie niezwykli wg Ciebie ;D ;D

To ja wybieram studenta II roku zoologii, masz do niego nr?  ;D ;D

Skibek:

--- Cytat: OM w Październik 19, 2011, 08:42:24 pm ---Wg tego kryterium zwykłości i niezwykłości wychodzi, że prezes korporacji i taki potentat naftowy to ludzie niezwykli wg Ciebie ;D ;D

--- Koniec cytatu ---

No dla mnie osobiście to dość niezwykli ludzie, bo nigdy takich z bliska nie widziałem (Szejka kiedyś piłem w Majkdonaldzie, ale to chyba nie to samo), a sklepikarzy lucerniańskich i pomoc pańtwa Schmidtke to spotykam średnio co trzeci dzień :)

--- Cytat: OM w Październik 19, 2011, 08:42:24 pm ---To ja wybieram studenta II roku zoologii, masz do niego nr?  ;D ;D

--- Koniec cytatu ---
Mam jedynie jego numer rejestracyjny (zdążyłem zanotować w elektrokajecie), więc jak coś to sobie wpisz w gugle i Ci znajdzie jego pełne dane ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej