ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo wojskowe

Zimowe gniazdko Jaszczembii :)

<< < (2/4) > >>

Qna:
Dla mnie 3 i 6 to wymiatacze :D

hesja:
no wlasnie - znowu na maila nie dostalem info o odpowiedziach i myslalem ze ciiiiszaaaaa

bylo ciemno jak w... :)
ale fotki rzezywiscie ciemne bo nie chcialem wyciagac do jasnego bo jasno  nie bylo :)

co do 1 to kadr byl wiekszy a ja przekadrowalem po skosie i od poczatku bylo w zamiarze nazwanie: "katapulta" :)

napisze tez co ugadalem w Łasku... trzeba nowe dzialy zalozyc... z nazwami baz ktore bierzemy pod uwage i tam wszystko co sie ich tyczy

kichu:
czlowiek wlazi na dyskusje zalozycielskie i nie zauwaza innych watkow na forum, ale juz sie poprawiam

dla mnie 3 i 6 naj

z katapulta fajny pomysl i nietypowa perspektywa, na pewno przyciaga oko, choc sam samolot wydaje sie byc taki jakis malo grozny i nieporadny (jak pisklak) :)

na 2 fajnie grill grzeje asfalt, panoramka jak zawsze dobra, strach na jaszczombie fajnie wypatrzony, choc na tym ostatnim mozna w gornej czesci dac tyci tyci kontrastu (na calosci lacznie ze sniegiem wlazi lekko niebieska dominanta)

portreciki 6 i 7 bardzo na tak

zamiast 8 bardziej podoba mi sie to z otwartym hangarem na stronie... come to daddy :)

dobra robota :) indeks poprosze

profesor :P

hlynur:
A estetka gdziE?? Może byś wystemplował na 1 ten pomarańczowy prostokąt...... on najbardziej przyciąga wzrok.
To samo na 2....................

hesja:
hihi a ja na flagi polowalem bo na nich naj widac dynamike i spid
a ten mi je kaze wyciachac :) no co zaaa :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej