ZDJĘCIA LOTNICZE > Historyczne statki powietrzne
Muzeum Przyzakładowe
(1/1)
schabu:
Witam
Chciałem zaprezentować zdjęcia pstryknięte przy okazji DNI OTWARTYCH PZL MIELEC.
I oczywiście proszę o opinie, komentarze i wskazówki :)
Dzięki.
1.
2.
3.
4.
5.
nurek:
Fajnie wyremontowane żelazka... Cieszy me oko zwłaszcza LIMonka tylko po kiego grzyba ma szachownice nie w tą stronę co potrzeba.
To chyba jest jakiś obłęd zwłąszcza że TS ma poprawne....
Jeszcze jakby mieli Biesa, Belfegora...
Co do foto: szału nie ma bo otoczenie ciężkie do sensownych zdjęć. Raczej dokumentacyjnie. Kadrowo wyróżnię 5.
Koper:
tak jak mój poprzednik, od strony świra lotniczego ładnie się to prezentuje...
ale jeżeli chodzi o zdjęcia proponuję bardziej skupić się na detalach np. godła numerki itp.
bronek:
To ja w kolejkę uderzę.
Zdjęcia fajne dla świra lotniczego. Warunki jak widać ciężkie. Jak tak pstrykam fotki statyki to zawsze przypomina mi się fotka Hesjowatego - chyba z Lublinka - która ni jak na statykę nie wygląda :)
P.S. Bardzo podobają mi się zdjęcia Holki ze statyki. Jeśli znajdziesz chwilę zerknij na nie.
schabu:
--- Cytat: nurek w Październik 11, 2011, 09:14:39 pm ---Fajnie wyremontowane żelazka... Cieszy me oko zwłaszcza LIMonka tylko po kiego grzyba ma szachownice nie w tą stronę co potrzeba.
To chyba jest jakiś obłęd zwłąszcza że TS ma poprawne....
Jeszcze jakby mieli Biesa, Belfegora...
Co do foto: szału nie ma bo otoczenie ciężkie do sensownych zdjęć. Raczej dokumentacyjnie. Kadrowo wyróżnię 5.
--- Koniec cytatu ---
Dzięki że mnie uświadomiłeś z tymi szachownicami bo muszę przyznać że wogóle tego nie zauważyłem hehe :) a stałem i się gapiłem na te cacka chyba ze 2 godziny.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej