HANGAR PARTY > Hangar Party
Powitania :)
hesja:
--- Cytat: gremed w Listopad 08, 2021, 02:15:18 pm ---
--- Cytat: hesja w Listopad 08, 2021, 01:20:19 pm ---Fajnie, że Jesteś :))
Ale serio tak mamy do Ciebie mówić? ;))
--- Koniec cytatu ---
Nosz .....,wiedziałem, że to będzie lipne... Nick na forum to co innego niż nick w społeczności, która tych nicków używa dość intensywnie. Czy Szef może zmienić nazwę użytkownika na forum?
--- Koniec cytatu ---
wszystko można :)
z doświadczenia wiem, że fajnie jest mieć takiego samego nicka i na forum i na FB i w życiu...
i to takiego, który jest łatwy do wymówienia i od razu kojarzący się z daną osobą :)
Grego:
--- Cytat: hesja w Listopad 08, 2021, 02:31:54 pm ---
--- Cytat: gremed w Listopad 08, 2021, 02:15:18 pm ---
--- Cytat: hesja w Listopad 08, 2021, 01:20:19 pm ---Fajnie, że Jesteś :))
Ale serio tak mamy do Ciebie mówić? ;))
--- Koniec cytatu ---
Nosz .....,wiedziałem, że to będzie lipne... Nick na forum to co innego niż nick w społeczności, która tych nicków używa dość intensywnie. Czy Szef może zmienić nazwę użytkownika na forum?
--- Koniec cytatu ---
wszystko można :)
z doświadczenia wiem, że fajnie jest mieć takiego samego nicka i na forum i na FB i w życiu...
i to takiego, który jest łatwy do wymówienia i od razu kojarzący się z daną osobą :)
--- Koniec cytatu ---
Na kojarzenie nicka będziemy ciężko pracować ;-) Nie wiem na ile kojarzy sie GregoPlane... Na pewno jeszcze długa droga. Wysłałem wiadomość z prośbą o zmianę. Jak się dokona to wejde jeszcze raz... cały na biało!
Grego:
Okeeejjj! Już wiem, że zakładanie konta na forum SPFL to nie jest bułka z masłem i robienie tego po dobie pracy nie jest rozsądnym pomysłem.
Sprawa wyjaśniona. Witam jeszcze raz Społeczność.
Jestem Grego (kiedyś gremed ;D). Fejsbukowe fotki na GregoPlane :-) Wkrótce przywitam się jakimiś debiutanckimi fotkami tutaj. Tylko wcześniej się wyśpię może ;) Pozdro!
hesja:
Witaj ponownie Gremedzie zwazym Grego aka GregoPlanem
Dawaj już lepiej te fotki bo z nimi nie masz takich problemów :))
Grego:
--- Cytat: hesja w Listopad 08, 2021, 03:07:12 pm ---Witaj ponownie Gremedzie zwazym Grego aka GregoPlanem
Dawaj już lepiej te fotki bo z nimi nie masz takich problemów :))
--- Koniec cytatu ---
Taka już chyba moja tradycja... Wejście w ATAM-y też było w wielkich bólach. Dalej będzie już lepiej!
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej