Witam wszystkich świrów lotniczych, na początek wypadało by się przedstawić
Tak więc nazywam się Szymon Wyrobek, mam 16 lat i mieszkam w Orzeszu - Małe Miasto nieopodal Katowic,
Fotografią jak i lotnictwem interesuje się już ponad 2 lata, lecz zamiłowanie do lotnictwa było ze mną od dziecka.
Na początku był to złykły spotting ale po jakimś czasie (paru piknikach, Ostravie) przekonałem się że spotting to dla mnie za mało emocji. Nie powiem dalej odwiedzam pobliskie KTW ale coraz bardziej uznaję to jako dobry czas spędzony z znajomymi poznanymi pod płotem a focenie "cywili" to taki miły dodatek z którego napewno nie zrezygnuję. W Ostravie zobaczyłem i sfociłem moje "pierwsze" palniki z pola buraków, i wtedy pękło we mnie to coś, że chcę tego więcej. Jestem posiadaczem sprzętu firmy C. ( 700D +70-200L f/4 IS ). Jako że z palnikami miałem w Ostravie doczynienia pierwszy raz nie wszystkie zdjęcia wszły takie jakie bym je chciał mieć ale nie można mieć wszystkiego.
Jeszcze kilka ciekawostek:
- moje fotki można zobaczyć na
www.szymonwyrobek.pl jak i na facebooku czy flickr.
- nie mam nic wspólnego z tym waćpanem (
http://scr.hu/2l1a/i9scs)- z osobowości na forum może mnie kojażyć Pan Lucjan Fizia (Acroluc) (Rybnik Gotartowice, sobota i zawody na celność lądowania
)