Witam WSZYSTKICH świrów lotniczych a wiem, że jest was tutaj trochę.
Na początek coś o mnie. Nazywam się Damian ale raczej nie reaguję na własne imię... (nikt go nie używa)
Tak więc mówcie mi Czarny
Przez większość roku mieszkam w Gliwicach, na przemian z Cieszynem w weekendy. (Studia)
Wasze forum odwiedzam regularnie już od jakiegoś czasu ale jakoś nie było odwagi się ujawnić i chyba sensu zbytnio też bo...
Nie posiadałem własnego sprzętu foto loto.
Moja przygoda z lotnictwem zaczęła się na Air Show Radom 2011 gdzie zabrała nie dziewczyna. Dziewczyny już nie ma ale samoloty zostały
Co prawda nie miało to wtedy jeszcze żadnego związku z fotografią ale stąd połowa drogi która doprowadziła mnie tutaj.
Po Radomiu odwiedziłem Ostravie i piknik w BB i tak co roku chciałem coraz to więcej, aż na jakiejś imprezie dostałem od kogoś do ręki lustrzankę. I to było TO! Nie wiem czy na końcu szkła było choćby 200mm, ale to i tak wystarczyło żeby rozpoczęła się druga część drogi prowadzącej tutaj. I tak zacząłem odkładać na własny sprzęt. I tak przychodzi rok 2015 a ja stoję w Radomiu z własnym aparatem, nic kosmicznego ale mogę już dać upust temu co we mnie siedzi. No i tak znalazłem się tutaj.
Skoro mam czym robić już zdjęcia to postanowiłem się ujawnić i dać besztać i siebie za zdjęcia (A może nie? Czas pokaże)
Tak więc jeszcze raz cześć Wszystkim! A na SIAF myślę, że przedstawię się już osobiście.