Zaczynamy!
Jakub z Bydgoszczy. Tu się urodziłem, mieszkam, uczyłem się, pracuję. Pracuję w.... Wojskowych Zakładach Lotniczych nr 2 w Bydgoszczy (od 5. lat).
Zajmuję się remontami, modernizacją, obsługami i regulacjami stacji radiolokacyjnej, systemu zobrazowania informacji na HUD oraz systemem nahełmowym z MiGa-29.
Z powyższego zakresu prowadzę również szkolenia.
Oprócz tego najogólniej mówiąc naprawa, serwisowanie i regulacja celownika Su-22, szczególnie chodzi o szparkę UM3K.
Poza tym wszystkie aparaty fotokontrolne, jak i fotokarabiny - pasja do fotografowania zobowiązuje
Miejsce pracy wybrałem absolutnie świadomie, bo ze względów zdrowotnych nie dane mi było zostać pilotem myśliwca. Był to jeden z najlepszych wyborów życia
Fotografia zawodowa <zarobkowa> od 2007 r. i od początku pracuję na Nikonach.
Zwariowany na punkcie lotnictwa, fotografii i motoryzacji. Wraz z końcem studiów inżynierskich postanowiłem oficjalnie dołączyć do Was
Wkrótce chcę się poddać ocenie Jajogłowym
Ps. Z góry jednak oświadczam, że ubolewam z powodu mojej nieobecności na tegorocznych pokazach NATO w Ostrawie, ze względu na zagraniczny wyjazd poślubny
(niestety nie do Ostrawy ani Pragi, by móc "na chwilę tylko wyskoczyć") - w ten oto sposób chciałem przemycić kilka dodatkowych, prywatnych informacji.