HANGAR PARTY > Hangar Party

Powitania :)

<< < (5/625) > >>

kifcio:
Witajcie Świry Lotnicze  :)

dziękuję za akceptację. Dla tych z Was, którzy mnie nie znają - na imię mi Konrad, ale chyba bardziej znany jako kifcio.

Pozdróffki  ;)

hesja:
ciesze sie ze tu Jestes z nami, szczerze powiem ze liczylem na to bo podoba mi sie baaardzo Twoja pasja :)

wskakuj do działów zdjęciowych, komentuj, wrzucaj foty i... ucz sie ile sie da

a najszybciej to szykuj aplikacje do spfl (lektura Regulaminu)
bo znajdziesz sporo dobrych fotek w swoim portfolio
i czas zmienic strone plotu na epmm :)

kifcio:

--- Cytat: hesja w Maj 11, 2010, 08:29:30 am ---ciesze sie ze tu Jestes z nami, szczerze powiem ze liczylem na to bo podoba mi sie baaardzo Twoja pasja :)

wskakuj do działów zdjęciowych, komentuj, wrzucaj foty i... ucz sie ile sie da

a najszybciej to szykuj aplikacje do spfl (lektura Regulaminu)
bo znajdziesz sporo dobrych fotek w swoim portfolio
i czas zmienic strone plotu na epmm :)

--- Koniec cytatu ---

Dziękuję bardzo  :), co do aplikacji do spfl - napewno będę próbował ;) możesz na to liczyć.

hesja:
a i jeszcze jedno :)
przy komentowaniu zdjec staramy sie napisac swoje odczucia
nie ma obowiazku kadzenia :P

Jamal:
Witam serdecznie!

Jest mi niezmiernie miło że pozwoliliście mi dołączyć do Waszego grona. Wierzę, że pomoże mi to osiągnąć choć w części poziom fotografii lotniczej, którą prezentujecie.

Aktualnie jestem na etapie kompletowania sprzętu (brak odpowiednio długiego obiektywu mam nadzieję niedługo odejdzie w przeszłość) ale w miarę możliwości moje wyniki będę poddawał Waszej krytyce.

Gratuluje także wspaniałego pomysłu założenia Stoważyszenia! Myślę, że wiele osób na to czekało (tylko jak zwykle ktoś musiał zacząć ;))

PS. O Stowarzyszeniu oraz tym miejscu dowiedziałem się ze strony Hesji, którą od długiego czasu systematycznie z olbrzymim podziwem przeglądam. Jesteś niesamowity!

Pozdrawiam wszystkich
Jamal

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej