ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

Wyleciał zza lasu, narobił hałasu, hej! :)

<< < (6/6)

deoc:

--- Cytat: kichu w Wrzesień 19, 2011, 01:34:31 pm ---.....

odnosnie 2 i tego co pisze kifcio (kabina) to wynika to z tego moim zdaniem, ze jest ciut za mocno pociagnieta kontrastem, tam jest
swiatlo prawie jak na 4 (obwodka ciemna - cien, pod tym troche jasnego (refleks) i dalej normalna szybka z lekkim odbiciem i teraz
pociagniecie kontrastem spowodowalo, ze obwodka zrobila sie czarna, a refleksy ktore normalnie bywaja subtelniejsze poszly prawie
w biale na granicy przepalenia i stad efekt jaki jest
.....

--- Koniec cytatu ---

a wg mnie jest taki sam efekt jak na zdjeciu chocby 12. odbija sie "zagłówek"

hesja:
nie - tam po prostu odbijało sie w niej jasne niebo i to co bylo dookola (drzewa). Drzewa zrobily dosc gruba/wyrazna czarna obwodke. Szczegolnie z D3 bylo ją widac na fotach. Juz na podgladzie sie dziwilem

deoc:

--- Cytat: hesja w Wrzesień 19, 2011, 02:51:41 pm ---nie - tam po prostu odbijało sie w niej jasne niebo i to co bylo dookola (drzewa). Drzewa zrobily dosc gruba/wyrazna czarna obwodke. Szczegolnie z D3 bylo ją widac na fotach. Juz na podgladzie sie dziwilem

--- Koniec cytatu ---

nie znasz sie :)

MarS:
Całość klasa ... choć ja nalezę do   grupy twierdzacej ze 10 najsłabsza ;)
za to najlepsze kabinki czyli 4 i 12 choć 2 tez mi baaardzo leży i "ostra" kabinka nie przeszkadza, brawo za paralotniarzy, gdyby to mogli zobaczyc to by mieli najlepsze foto w zyciu :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej