ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

Wyleciał zza lasu, narobił hałasu, hej! :)

<< < (4/6) > >>

OM:
jejku jejku wszystkie świetne, ale dla mnie naj 3,5,8,12.

Ale naj naj mi robi 9!!!! jeszcze bardziej gdyby leciał w PG lub LG, ale to i tak to nie ważne, bo mnie urzekła:)

6 piękna jest:)

10 u mnie taka jakaś przymglona (na niebiesko?), 14 cała jakaś taka obsypana czymś czerwonym..(czerwonym pyłem?) :o ..ale właśnie wróciłam z miasta, więc moje oczy mogą zniekształcać, bo percepcję mam zakłóconą ....:P

nurek:
Set mocny ale wg mnie nie wybitny. Tu Solo pajlot nie spoliczkował podwładnych.

1. Za Kifciem co do uwag z tym że może nie ciąłbym za kropką, ale spróbował wygasić te białe plamy przy ogonie.
2-5. Widać pazur, jak zwykle zresztą. Podobająmi siębez wyjątku. Kolory tła podkreślają zlotową "jesień". Szkoda że na 5 nie uśmiechali się... :-D
6. Modelina prima sort. (czy te zdjęcia mają jasne ramki?)
7. Fajnie widać dynamikę oraz skupienie pilota i radochę pasażera - zazdroszczę momentu. Tak na marginesie to nie skoczkowie.
8. ładnie ładnie, mnie nie wyszło, zbyt szybko zaatakował. Rozmycie deko za małe, ale się czepaiam.
9. b/u jest moc.
10. za innymi najsłabsze z setu. Nie wiem, czy ten cień mnie przekonuje do zostawienia.
11. b/u będą zadowoleni.
12. Tu już powiedziano wszystko. Super fota.
13. Hmmm... NIe lubiętakich zdjęćgdzie jest skrzydło, ani to krajobraz, ani to samolot. A tu w dodatku zastrzał nie pozwala kontenplować się krajobrazem. Cośjak zdjęcia komórą do FB na których jest ręka fotografującego.
14 Kolorystycznie na nie. Gdyby były faktycznie takie brązy na drzewach była by inna bajka.

hesja:

--- Cytat: nurek w Wrzesień 18, 2011, 07:38:36 am ---10. za innymi najsłabsze z setu. Nie wiem, czy ten cień mnie przekonuje do zostawienia.

--- Koniec cytatu ---

hihi no wlasnie innym 10 sie podobala - mnie nie :)

hlynur:
Nie napiszę Ci co pomyślałem po obejrzeniu setu. Sam się domyślisz.
Jeżeli miałbym wybrać to 10. Czuć dynamikę, prędkość i odległość samolotu od ziemi.
Ale ja, jak napisał Kichu się nie znam na zdjęciach, więc spoko co do tego co napisałem.

hesja:
to dziwne ze tak wierzysz w to co mowi kichu (nie wierze by tak powiedzial)
ale musze mu powiedziec by Cie przekonal bys mi kopsnął z 10 koła :P

Lechu - juz dawno nie wiem co myslisz wiec... pisz otwartym :)
aaa i hesja uwaza ze sie znasz na zdjeciach (o ile to dla Ciebie wazne)  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej