ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne

Żar po mojemu

<< < (2/3) > >>

kichu:
Tadex, kadry momenty miod malina, tylko wk... mozna zalapac, ze czlowieka nie bylo na zlocie
fotograficznie, musisz ciut wieksza uwage na detale zaczac zwracac
np.
4 fajne swiatelko i klimatex, ale popatrz co sie niebiem dzieje po krawedziach (troche paprochow zostalo i brzydkie ziarno sie robi)
na 6 mozna przepaly i to swiecenie sie niwelonwac (wolajac rawa najpierw ratujesz swiatla - recovery i troche dajesz fill lighta i redukujesz kontrastu) a nastepnie po otwarciu w ps-ie dopiero zaczynasz kontrastowac troche bardziej wstepnie wyrownany obrazek
przy 8 to samo na niebie co na 4 - choc deko mniej
z tym czerwonym to jest problem o tyle, ze co puszka i indywidualne ustawienia i co monitor to rozny odcien czerwonego - ja osobiscie lubie minimalnie zjechac z saturacja - barwa pietwotna pozostaje, a sie jak ta czerwien - jakby to ujac "nie wylewa"
i to w zasadzie tyle...
generalnie dobra robota, a detale - warto po obrobce dac sobie chwile przerwy i zerknac swiezym okiem i pewnie bys to sam od razu wtedy wylapal... tak teoretycznie najlepiej, choc i tak sam nie zawsze tak robie :)
pieknie :)

wilk:
no fakt, jak ją teraz sprawdziłem :(
trochę poprawiona:

Tomaszek:
Poprawiona znacznie lepiej się prezentuje. W ogóle to wiem że robisz to na złość Tomaszkowi, żeby mnie jeszcze bardziej zdołować zbyt krótką lufą :) Mam tylko wrażenie że z 3 to już przegiąłeś z tym cropem i poleciało po jakości. Secik ogólnie piękny. Zazdraszczam zwłaszcza 14 no i oczywiście Marsowi pięknej fotki z kosiaka.

Rzepka:
Tomaszek jak Ty masz krótką to co ja mam powiedzieć?   ::)

Tomaszek:
Nie stawać obok Wilka. Ja jeszcze nie widzę skąd samolot leci, a u niego już migawka trzaska :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej