LANS > AIR-ACTION
Jesienny Zlot Lotniczy SPFL "Tylko dla Orłów"
kopeniek:
--- Cytat: hesja w Wrzesień 13, 2011, 10:48:29 am ---Irku - zaluje tylko ze sie strułem w sobote (do dzis mnie trzyma heh)
i ze nie polatalem szybowcem z Tobą!!!!! :)
a wlasnie z Tobą bo zaloze sie ze potrafisz to co Pan Makula (z calym szacunkiem)
a zapewne z Toba byloby mniej "oficjalnie" :)
ps. look na maila - piszą do nas z Żaru :) Nie tylko nam się wszystko podobało :)
--- Koniec cytatu ---
Co do syndromu poprzedniej nocy to jak byś był na wieczornej odprawie to byś wiedział 8)... bo ostrzegałem wszystkich hihi :P
Co do moich umiejętności to oczywiście też mocna przesada, ale luźniejsze polatanie na żagielku, termice czy fali daje również moc emocji... Przykład MarSa :): po locie z Jurkiem zapomniał PINu do komórki, a po locie ze mną pełną świadomość odzyskał dopiero następnego dnia koło południa hihi :)
List od Tomasza Kawy to też wielka rzecz bo jest wielką postacią Szkoły Szybowcowej. A jego syna Sebe chciałbym zaprosić za rok bo to też jeden z najlepszych szybowników na Świecie i ma sporo pięknego materiału w postaci zdjęć i filmów :). Za rok????... no jakoś nie wyobrażam sobie braku kontynuacji imprezy :)
kichu:
No to pieknie Panowie :) Szacun podwojny :)
I za rok obowiazkowo :) Ja tez chce :) :) :)
mariorz:
--- Cytat: kopeniek w Wrzesień 13, 2011, 11:38:50 am ---[Za rok????... no jakoś nie wyobrażam sobie braku kontynuacji imprezy :)
--- Koniec cytatu ---
...ja też, impra już wpisana w kajet na 2012, 2013, 2014.... ;D
wilk:
i ja :D
Skibek:
--- Cytat: mariorz w Wrzesień 13, 2011, 11:50:30 am ---
--- Cytat: kopeniek w Wrzesień 13, 2011, 11:38:50 am ---[Za rok????... no jakoś nie wyobrażam sobie braku kontynuacji imprezy :)
--- Koniec cytatu ---
...ja też, impra już wpisana w kajet na 2012, 2013, 2014.... ;D
--- Koniec cytatu ---
Miałem nadzieję, że ktoś to napisze ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej