ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Jumbo w Krakowie
(1/1)
Szardin:
Witam
oto moje obserwacje
1.
2.
3.
4.
nurek:
To byliśmy w tej samej miejscówce na odlocie i nawet cześć nie było :-(
PS. ten żółty mi nie robi.
Szardin:
--- Cytat: nurek w Sierpień 23, 2011, 10:12:29 am ---To byliśmy w tej samej miejscówce na odlocie i nawet cześć nie było :-(
--- Koniec cytatu ---
no to może pora abyś przestał chodzić z nosem do góry i jak przychodzisz na miejscówkę to się przywitał ... :-)
bo ja tam byłem od przylotu więc to Ty powinieneś się przyjść przywitać i powiem , że większość jak przychodziła
to przychodziła się przywitać lub mówili cześć - ale było dwóch takich co przyszli nic się nie odezwali - czy to Ty z kolegą ?
nurek:
--- Cytat: Szardin w Sierpień 23, 2011, 10:28:29 am ---
--- Cytat: nurek w Sierpień 23, 2011, 10:12:29 am ---To byliśmy w tej samej miejscówce na odlocie i nawet cześć nie było :-(
--- Koniec cytatu ---
no to może pora abyś przestał chodzić z nosem do góry i jak przychodzisz na miejscówkę to się przywitał ... :-)
bo ja tam byłem od przylotu więc to Ty powinieneś się przyjść przywitać i powiem , że większość jak przychodziła
to przychodziła się przywitać lub mówili cześć - ale było dwóch takich co przyszli nic się nie odezwali - czy to Ty z kolegą ?
--- Koniec cytatu ---
O i tu się mylisz.
Wchodząc powiedziałem dzień dobry a pierwszy z brzegu nawet chyba odpowiedział :-)
Szardin:
--- Cytat: nurek w Sierpień 23, 2011, 10:36:42 am ---
--- Cytat: Szardin w Sierpień 23, 2011, 10:28:29 am ---
--- Koniec cytatu ---
--- Koniec cytatu ---
O i tu się mylisz.
Wchodząc powiedziałem dzień dobry a pierwszy z brzegu nawet chyba odpowiedział :-)
--- Koniec cytatu ---
a no to przepraszam - czyli to Ty byłeś z kolegą - czyli już jesteśmy coraz bliżej poznania się :-)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej