ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
Axalp i pytanie do deoca/wszystkich?
kurczak:
--- Cytat: hlynur w Kwiecień 25, 2010, 08:52:40 pm ---Nie będę się zapierał że tak było. Przecież to widać na pierwszy rzut oka
Normalny DIGART>>>>>>>:)
--- Koniec cytatu ---
Może się mylę, ale chyba Lechu to nie jest oryginalne zdjęcie, moim zdaniem zmieniałeś tło :)
hesja:
--- Cytat: kurczak w Kwiecień 25, 2010, 10:39:22 pm ---
--- Cytat: hlynur w Kwiecień 25, 2010, 08:52:40 pm ---Nie będę się zapierał że tak było. Przecież to widać na pierwszy rzut oka
Normalny DIGART>>>>>>> :)
--- Koniec cytatu ---
Może się mylę, ale chyba Lechu to nie jest oryginalne zdjęcie, moim zdaniem zmieniałeś tło :)
--- Koniec cytatu ---
nie sądze...
chyba tylko paprochy usunal i tyle :D
hesja:
--- Cytat: Sławek Szychowski w Kwiecień 25, 2010, 10:36:44 pm ---to mój oryginał Corsaira - dla oceny moich zmian. Nie chcę tu niczego udowadniać tylko zrozumieć co jest digartem a co nie, co dopuszczalną ingerencją a co nie - i tyle.
--- Koniec cytatu ---
slavcio slij na emalie NEFa bo ja juz prawie se reke obcialem :)
Slavcio:
Mogę NEFa posłać nie ma sprawy. Ale i tak rację masz. Panoramowanie poprawione i śmigło podkręcone jest w moim... digarcie. Więc szkoda nafty, jakbyśmy nie mieli co robić w przeciwieństwie do Lecha ;-)
A, jeszcze jedno - fajnie się tą 400-setką robiło fotki, tylko ciężkawe toto jest z deka ;-)
Qna:
To ja się kurr męczę a tu takie kwiatki... :P
Tak na poważnie nie mam nić przeciwko "daleko idącym modyfikacjom" pod warunkiem, że autor się przyzna :) "ciągnięcie" tła w PS to już spora modyfikacja jak dla mnie. Krzywe, kolorki, maski ostrościowe, clearasil na syfki itp. jak najbardziej mile widziane :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej