ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze

Axalp i pytanie do deoca/wszystkich?

<< < (4/8) > >>

upadek:
jestem za takimi zasadami jak opisałeś
nie focimy w studiu tylko w terenie i nie modelki stojące i czekające na fotę tylko maszyny w locie często z prędkością pod 1000 km/h i jasną sprawą są jakieś mniejsze lub większe niedociągnięcia i to niestety musimy jakoś poprawić i skorygować
natomiast wstawianie maszyny w gotowe tło nie jest mniejszym lub większym niedociągnięciem tylko umiejętnością nie fotografowania a obsługi programów graficznych a chyba nie o to nam chodzi by się nawzajem cyganić (tym stwierdzeniem nie chciałem nikogo urazić)   
owszem to są również zajebiaszcze foty ale informujmy o tym

hesja:
najprawdopodobniej zrobimy tak, ze RA bedzie w przypadku watpliwosci prosila autora o pokazanie NEFa
w przypadku braku lub odmowy - nie bedziemy publikowac "podejrzanych" zdjec

ustalimy tylko co rozumiemy pod pojeciem podejrzane

upadek:
np. moje panoramowanie F 5 już dwie osoby dają do zrozumienia, że mogłem lub, że cyganiłem  :)

hlynur:

--- Cytat: hesja w Kwiecień 25, 2010, 05:54:42 pm ---ustalimy tylko co rozumiemy pod pojeciem podejrzane

--- Koniec cytatu ---

Dla mnie najbardziej podejrzane jest to, że matryca potrafi zarejestrować obraz ruchomy......

Propozycxja uczciwości by autor wstawiając zdjęcie pisał DIGART.  Sam się do tego zastosuję.
Jak coś wymagamy od innych to wpierw musimy egzekwować to od siebie.

Slavcio:
Czyli, jeżeli mam zdjęcie z panoramowaniem, ale uważam że efektu jest za mało i je w PSie podrychtuję lekko - to już digart? (nie mówię o zdjęciu "na ostro" i rozmyciu tła, czy o przeklejce).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej