ZDJĘCIA INNE > Krajobraz
Tatrzańska zajawka
kichu:
bjuti
Tarantella:
troche mam mieszane uczucia. ogólnie ladnie, ale dla mnie zly HDR to taki który da sie zauwazyc, ze byl w uzyciu.. a ja go tu widze az za bardzo. 4 mnie az razi, jest niemalze "plastikowa". za nia idzie trójka. szczególnie dól zdjecia jest moimn zdaniem przesadnie obrabiany. chyba najlepiej wychodzi 1, bo dzieki czarno-bialosci, jest najspokojniejsza taka. czasem wole brak koloru niz kolor przejaskrawiony... :)
szamal:
--- Cytat: Tarantella w Sierpień 23, 2011, 10:57:12 pm ---troche mam mieszane uczucia. ogólnie ladnie, ale dla mnie zly HDR to taki który da sie zauwazyc, ze byl w uzyciu.. a ja go tu widze az za bardzo. 4 mnie az razi, jest niemalze "plastikowa". za nia idzie trójka. szczególnie dól zdjecia jest moimn zdaniem przesadnie obrabiany. chyba najlepiej wychodzi 1, bo dzieki czarno-bialosci, jest najspokojniejsza taka. czasem wole brak koloru niz kolor przejaskrawiony... :)
--- Koniec cytatu ---
dzięki za uwagi, za to lubię to forum bo tu można zebrać wiele info jak nasze zdjęcia postrzegają inni odbiorcy, a człowiek uczy się całe życie i tak głupi umiera... ???
MarS:
Zgadzam się z hesja ze na te looo coś tam nie ma co jechać :)
co do zdjątek to wole color niż B&W, najbardziej podobają mi sie kamyczki. Zgadzam się z"pajączkiem" że HDR ciut za mocno widoczny zwłaszcza na 4
slapek:
zajefajne te widoczki, ale najbardziej mi leżą te kamyczki :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej