FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny
Szerokącik
bronek:
Ja polecam Tokine 11-16 2.8
Mam i... nie sprzedam :) inna sprawa że w dobrej cenie kupiłem po długim polowaniu
A Nikkora 35 1.8 mogę zabrać do Radomia i porównasz :P - przyjemne szkiełko tylko wąskie jeśli masz jak ja mnożnik 1.5 za DX
volt:
--- Cytat: bronek w Sierpień 22, 2011, 07:23:21 pm ---
Ja polecam Tokine 11-16 2.8
Mam i... nie sprzedam :) inna sprawa że w dobrej cenie kupiłem po długim polowaniu
A Nikkora 35 1.8 mogę zabrać do Radomia i porównasz :P - przyjemne szkiełko tylko wąskie jeśli masz jak ja mnożnik 1.5 za DX
--- Koniec cytatu ---
bronek...jak sprzedasz mi ją za 1000PLN, to biorę. Bo niestety nie dysponuję na chwilę obecną 2400PLN, żeby sobie strzelić tą Tokinę.
35/1.8 już fociłem, puściłem zapytanie, bo może jest coś lepszego w tej cenie.
Dyziek:
Jakbyś chciał 10-20 w dobrej cenie daj znaka:) na priv, nowy masz za http://www.sigma-sklep.pl/sigma-10-20-f4-5-6-ex-dc-hsm,365,p.html choć i z tej ceny można przyjemnie zbić parę ładnych złotych:)
35/1,8 miodzio lodzio ale szeroko jest dopiero na FX.
bronek:
Volt za 2400 to bym nie kupił :o
Szkiełko jest super i fakt długo było szukane. ma ryskę tu i ówdzie na obudowie ale to mnie nie rusza. Jakiś czas temu szkiełka te nowe kosztowały po 1700 - więc od czasu do czasu trafia się ktoś komu nie żal puścić w okolicach 1000 i niżej. Inna sprawa to słyszałem by brać tylko 11-16 i że ostatnio jest mega problem z ich dostępnością.
Trzymam kciuki!
bronek:
Powyżej pisałem o Tokinie 11-16 :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej