Tyle tu różnych imprez ..... a nie ma mega wypasionej imprezy jaka się odbędzie .... już za chwileczkę już za momencik
bo mamy wątek zamknięty/organizacyjny a zapomnieliśmy o wątku plotkarskim .... najwyższa pora to zmienić
Już niebawem odbędzie się...
Jesienny Zlot Lotniczy SPFL "Tylko dla Orłów"
Termin: 09-11.09.2011
Miejsce: CSS Żar Międzybrodzie Żywieckie
Cel Główny: Oderwanie się członków SPFL od ziemi. Czyli dostarczenie emocji w postaci lotów szybowcowych i samolotowych. Oczywiście celem najgłówniejszym jest wyśmienita zabawa i mega foty
Atrakcje: Swój przyjazd i pobyt potwierdzili:
Jerzy Makula! Aktualny mistrz Świata przybędzie na Żar z szybowcem dwumiejscowym FOX czyli dla chętnych (wybranych) wyczynowe loty na akrobację szybowcową.... Dodatkowo możliwość spotkania z Jurkiem przy browarku na jakimś spotkanku)
Wojtek Krupa wraz z "Żelaznymi"! Oczywiście będą mieli swoje czerwone zabawki ze śmigłem z przodu i będą je używać
..... tak sobie jeszcze marzę co by móc "Żelaznym" polecieć .... ale to wiadomo z różnych względów niemożliwe.... no i również spotkania z Żelaznymi przy herbacie
W planie Zlotu również: pieczony indyk z grilla, zabawa na sali, plenerek na górze Żar i co tam sobie jeszcze wymyślimy
Warsztaty obróbkowe - "Tajemnice Mistrzów "
no i prezentacja - Snajperzy z MOSKWY
- czyli MAKS 2011 okiem SPFL
hmmmmm tylko tyle i AŻ TYLE ..... ja się nie mogę już doczekać