HANGAR PARTY > Humor

Fotosnajper...

<< < (2/3) > >>

kaczy:

--- Cytat: krispol w Sierpień 12, 2011, 05:27:10 pm ---Miałem takie cudo 5 lat temu..w metalowej walizce do tego filtry,srubokkreciki i inne pierdoły...uzyłem raz i pchnąłem dalej na allegro chyba za 160 zł wtedy:) Teraz żałuje :( Pamietam że wystawilem na allegro i aukcja trwala cale 5 minut jeden kolo odrazu kupił i prawie calował ekran ze tak tanio:)

--- Koniec cytatu ---
Jakbyś kiedyś chciał wystawiać 500-tke Nikkora za "przysłowiową stówkę" to daj mi znać proszę. Mam konto na allegro :D

Skibek:

--- Cytat: wilk w Sierpień 12, 2011, 01:09:18 pm ---starsi to pamiętają :),
oj to było marzenie nie jednego z nas - i wcale nie było nam do śmiechu :P

--- Koniec cytatu ---
Hjehje, nie tylko starsi ;)
Ja się wychowałem na tym zestawie ;) Do tego metalowa skrzyneczka z superniewygodnym paskiem ;) Oczywiście przerobiłem ją i założyłem pas od malucha (tak, tak, pas bezpieczeństwa).
Co ciekawe, do tego zestawu był dedytkowany specjalny korpus z dodatkowym spustem pod spodem (żeby móc wyzwalać migawkę za pomocą spustu w "łożu").
Ech... to były czasy...

Spad:

--- Cytat: Skibek w Wrzesień 08, 2011, 11:53:54 am ---Do tego metalowa skrzyneczka z superniewygodnym paskiem ;)

--- Koniec cytatu ---

Swoją drogą ciekawe, że Przodująca Technika Radziecka zawsze robiła superniewygodne paski. Do dzisiaj mam Kieva 88 w firmowej torbie - przy masie całego zestawu (aparat + pryzmat + stosunkowo spora jak na rozmiar waga amej torby) wąziutki pasek na ramię gwarantował wstrzymanie krążenia krwi w ręce.

Tomaszek:
W robotniczym raju nie było z tym problemu bo medycynę też mieli przodującą i darmową :)

Spad:

--- Cytat: Tomaszek w Wrzesień 08, 2011, 02:20:02 pm ---...bo medycynę też mieli przodującą i darmową :)

--- Koniec cytatu ---

I najszybsze zegarki na świecie. I największe krasnoludki 8)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej