IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Bulgarian International Air Fest 2011 (BIAF) pierwszy week-end września.

<< < (2/6) > >>

kichu:
ew chetnym (z spfl) niesmiało przypominam, ze w pierwszy weekend września jest nasz zlot ;)

nurek:
Pozastanawiamy się razem? Jak już jest sraka z wakacjami i nic nie idzie, to chociaż do BG można wbić się.
Ludzie przyjaźni język jakby znany, cyrylica na bieżaco.
Napisałem do jednych pstrykaczy w sprawie Żab i Ołówków, można by coś więcej niż sam pokaz ogarnąć.
Na BIAF już kiedyś byłem i nie ukrywam że przez kompletny przypadek. Ale było to wyjątowo nudne wydarzenie i dziwilem się, że oni nazywają to pokazami.
Może coś się zmieniło in plus.

Rzepka:

--- Cytat: kichu w Sierpień 01, 2011, 08:45:38 pm ---ew chetnym (z spfl) niesmiało przypominam, ze w pierwszy weekend września jest nasz zlot ;)

--- Koniec cytatu ---

A nie czasem w drugi?  ???

Tak poza tym w pierwszy weekend września jest Piknik Lotniczy w Bielsku-Białej! Aaaa będzie się działo tyle co nic  ;D

kichu:
faktycznie, pomylilo mi sie, sorry

volt:

--- Cytat: nurek w Sierpień 01, 2011, 08:49:10 pm ---Pozastanawiamy się razem? Jak już jest sraka z wakacjami i nic nie idzie, to chociaż do BG można wbić się.
Ludzie przyjaźni język jakby znany, cyrylica na bieżaco.
Napisałem do jednych pstrykaczy w sprawie Żab i Ołówków, można by coś więcej niż sam pokaz ogarnąć.
Na BIAF już kiedyś byłem i nie ukrywam że przez kompletny przypadek. Ale było to wyjątowo nudne wydarzenie i dziwilem się, że oni nazywają to pokazami.
Może coś się zmieniło in plus.

--- Koniec cytatu ---

Tylko jak tam dojechać? :P Sprawdzałem połączenia lotnicze, drogo... i to nie do Płowdiwu, a do Sofii.
A na kołach...1600km do przejechania :-[

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej